Support Me Here ^_^

Sunday, June 03, 2012

Si Dia Tengah Buat Apa Agaknya Ya?


Hai semua ^_^. Macam  mana dengan weekend korang? Owhhhh.... konfem undangan perkahwinan datang bertalu-talu. Sampai tak tau nak pegi mana satu dulu. Huhuu...

Di kesempatan ini saya nak ucapkan tahniah kepada kawan-kawan yang dah melangsungkan perkahwinan. Sampai dah jodoh korang kan. Saya entah bila. InsyaAllah beberapa tahun lagi kalau diizinkan Allah. Selamat Pengantin Baharu kepada Kak Mamet (Asmidawati), Afiqah Mahat, Nur Qalbiah, Atika Zainal, Hana, Cik Izah, emm.... sape lagi ye? Yang bertunang pun ada, Tasya dan beberapa orang lagi. Selamat berbahagia. Saya sempat datang kenduri Kak Mamet. Nanti saya share gambar perkahwinan dia ye. Tema merah putih. SANGAT GOJESSSS!! Fuhhh... cantik sangat. 

Ohh yee... untuk entry ni saya nak share dengan korang satu aplikasi ni. Sekarang banyak aplikasi kat Facebook kan? Sekadar suka-suka. Yang ni salah satunya.



Nak cuba? JOM ^_^

Klik link kat bawah ni.



11 menconteng:

Jejari Runching said...

Kalau masih tak ada pasangan macam mana Kak Ila? Hehe

khalila ishak said...

@Jejari Runching
hehee... mungkin juga bakal pasangan ;)
ni utk suka2 aje taw. ^_^

DanieL AdiE said...

Alaaa...xde pasangan lagi...

khalila ishak said...

@DanieL AdiE
bakal pasangan pun bolehhh.... hehe

Phat said...

musim menagawan skang ni hehehe bak kata kawan phat

khalila ishak said...

@Phat
kwn abg phat ke abg phat sndiri ckp ni?? hahaa... tp memang pun. ramay betui org kawen. jeles pulak. eheh ;p

man said...

tgh tido kot..heheheh

*zafirah* said...

hum,fira pun tertanya soalan yg sama jugak:'(
btw,fira follow sini:)

Azham Vosovic said...

ramainya org da kawen....cemburu!

man said...

ramainya org kawin tapi sabar mgkn jodoh akan hadir..silalah dtg kat http://ajax85.blogspot.com..heheheh

NIA SI DRUMSTICK said...

alaaa..pasangan sy tgh pk teme wedding..tp setau sy dia tgh tdo..ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...