Support Me Here ^_^

Sunday, July 14, 2013

TANAKA POWDER - PROMOSI Sempena Ramadhan :)


TANAKA LIME
Harga RM15 (1pcs)
Harga PROMOSI RM12 sahaja sepanjang RAMADHAN!!
Postage ; RM5 (WM) / RM8 (EM)

Order
Beri NAMA PENUH, ALAMAT, NO. H/P, dan KUANTITI tanaka yang dikehendaki ke link di bawah ini

atau
Email : zaralyla@gmail.com
atau
Call/SMS : 0132970596 (khalila)


Fungsi :
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk (BEST) /foundation/scrub

Cara guna :

- BEDAK SEJUK ; Ambil sedikit Bedak Tanaka, campur dengan air dan sapu rata-rata pada wajah. Biarkan selama 30 minit atau semalaman, cuci dengan pencuci muka dan bilas dengan air bersih.

- SCRUB ; Ambil sedikit Bedak Tanaka, gosokkan pada kulit wajah. Kemudian, cuci dan bilas. Atau.... selepas dipakai sebagai bedak sejuk, gosokkan bedak sejuk pada wajah, cuci dan bilas.

Buat masa ini, hanya Tanaka Lime sahaja yang AVAILABLE. Semua jenis kulit boleh pakai, terutamanya kulit yang berjerawat dan berminyak. :)

PERHATIAN!
Jangan jadikan Bedak Tanaka sebagai pengganti pencuci muka. Memang kulit muka akan rasa halus selepas bilas dgn air bersih (tanpa dicuci dengan pencuci muka), dan kulit tidak berminyak. Contoh : Malam pakai sbg bedak sejuk, esok bangun pagi bilas dengan air bersih sahaja, kesan bedak sejuk yang melekat di wajah dibiarkan sepanjang hari tanpa dicuci dengan pencuci muka, malam berikutnya pakai lagi sabagai bedak sejuk, bangun esok bilas dengan air bersih sahaja, dan berterusan macam tu. Boleh bayangkan tak lapisan demi lapisan melekat pada kulit wajah tanpa dicuci dengan sebarang pencuci muka? Kulit tak dapat bernafas. Dikhuatiri akan menyebabkan kulit menjadi kering. Pakai bedak sejuk, cuci bersih-bersih, pelembap pun perlu pakai juga. Beri ruang untuk kulit anda bernafas.^_^

1 menconteng:

ainil fazieda said...

wow! ^^ mcm menarik jeee bedak neyh .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...