Support Me Here ^_^

Monday, July 08, 2013

I-Fest di IPG Kampus Bahasa Melayu

Assalamu'alaikum, salam sejahtera
^_^


Buat pertama kalinya dalam seumur hidup saya buka booth dengan membawa nama ZARALYLA SHOP. Alhamdulillah, pengalaman pertama memang menyeronokkan. Bukan tujuan untuk cari untung semata-mata, tetapi cuma nak cari pengalaman. Yela, asyik niaga online je. Nak jugak merasa jual offline.

Waktu siang tak ada snap gambar. Yg ni gambar-gambar waktu malam saje. Lobi dah lengang dah. Tinggal beberapa booth je yang beroperasi. TQ so much to my dearies sisters for coming ^_^.

Walaupun dah malam, alhamdulillah rezeki masih ada. Yakin rezeki Allah ada di mana-mana. Janji kena usaha :)

Apa tah si datin ni tenung. Huhuu

Ameena gaya Cik Ain. Ada ekor die kata. Hehe

Ameena gaya Cik Aisyah. 
Labuh boleh adjust ikut keselesaan masing-masing :)

Three of us. We love wearing this halfmoon shawl.
Labuh dan mudah digayakan :)

Alhamdulillah. Terima kasih kepada semua pengungjung dan pelanggan yang sudi singgah dan membeli di booth Zaralyla Shop. Tak sangka sambutan terhadap Halfmoon Abstrak cukup menggalakkan. Tapi saya tak bawa stock banyak masa I-Fest tu. Cuma 9 helai untuk percubaan. Alhamdulillah laris. 

Ini contoh Halfmoon Abstrak. Ada 4 ke 5 tone warna pada kain dengan beberapa pilihan warna kain. Paling BEST kalau pakai dengan baju/jubah warna hitam atau apa-apa warna baju yang plain. :)

Buat masa ni, Ameena dah tak ada stock. Dalam perancangan untuk cuba restock sebelum raya. Kalau ada rezeki, saya ingat nak buat SALE sempena Ramadhan-Raya. Semoga Allah permudahkan plan ni :)


Eh, eh, jemput singgah online shop saya ^_^


4 menconteng:

boni kacak said...

tercampak ke sini,haha :)

khalila ishak said...

@boni kacak
hehe... thanks singgah booth sy :)

MisEyz BLurz said...

kak..nak warna halfmoon mcm kak Ain tu kak..hehe..

Wak Gelas™ said...

salam ramadhan dr wak yee.,ehHee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...