Support Me Here ^_^

Monday, June 13, 2011

QQRings Yang Sodap!


Assalamual'aikum & salam sejahtera semua. Kenal tak ape benda kat atas tu? Klu : Sejenis benda yang boleh dimakan. Pernah jumpe tak? Saya baru je kenal benda ni tahun lepas.......kut. Sekali tengok macam donut. Ala-ala laaa... Mungkin sepupu sepapat donut kut. Name die QQRings. Topping pun macam-macam. Nak yang warna-warni pun ada. Saya beli dua je. Yang kat atas tu mocha kut. Yang gambar bawah.... emm.. tah la tak ingat. Hahaa... Selalu macam ni. Pilih, beli, ikut selera pandai. Nama tak ingat. Haishh...! Yang penting, sodap. Saya beli QQRings ni kat Mid Valley. Cawangan die kat tempat lain ade lagi. Tapi, saya tak tau la kat mana.


Bentuk dia macam donut, tapi donut tu roti yang lembut (arggh... teringat Big Apple). QQRings ni pulak, roti lembut gak, tapi die kenyal-kenyal sikit. Nampak tak bentuk donut ni macam bebola bulat yang dicantumkan? Memang membantu proses pemakanan koranglah. Secara automatiknya korang akan makan satu demi satu bebola tersebut. Tapi........... mungkin ade juga yang "ngap" ikut suka je. Huhuu... 

Amaran : Donut bebola ni (macam-macam panggilan dah untuk donut ni) memang manis tak tipu punye (topping die). Jadi, untuk kesihatan jangka masa panjang, jangan la sampai tiap-tiap hari nak bedal benda ni. Memang la tokey QQRings tu akan kaya kalau korang hari-hari beli kat die. Korang pun akan kaya juga. Tau tak kaya apa? Kaya gula dalam badan. Kencing manis kang baru tau. Lagi satu, kalau korang jenis tong perut macam saya ni yang tak boleh tak jumpa nasi dalam sehari, QQRings ni cuma boleh jadi makanan sampingan je. Tak boleh jadi hidangan utama dalam satu hari tu. Percaya la, sejam lagi korang lapa balik. Huhuu...

Murah kan... Murah kan...

Sesiapa yang berkenan, boleh la dapatkan QQRings di Mid Valley atau di tempat lain yang ada cawangannya. Saya tau Mid Valley je. 

6 menconteng:

Axieana Yumi Life said...

nyum...nyum..yum...
sdpnyer...
2 ley wat mengurgkan brt bdn azie nie
hehehe
(^_^)

ArDy ReChiE said...

lapar lah pula aku.. :p

Cik Ezy Brutal said...

sedapnyeeeeeeee..
suke donut..

k.h.a.l.i.l.a said...

@Axieana Yumi Life
hehee.. mmg sedap. nak diet ke azie? hehe

k.h.a.l.i.l.a said...

@ArDy ReChiE
huhuu... lapa eh? bende ni lagi bertambah2 sedap kalau time lapa.

k.h.a.l.i.l.a said...

@Cik Ezy Brutal
mmg sedap lah ezy. dptkn scepat mungkin. hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...