Support Me Here ^_^

Tuesday, March 13, 2012

Pemenang Contest Blog Paling Kemas by Aimi Athirah!!



Hai semua ^_^. Siapa ada join contest best dari cik adik Aimi ni??? Ingat tak banner comel kat bawah ni??


Haaa.... ingat tak? Korang ada join? Kalau ada join, jom tengok siapa orang-orang yang bertuah tu. mana tau korang yang bertuah kan. Tu pun kalau korang join la.



Kalau nak tengok senarai pemenang, boleh klik link kat bawah. Ada 5 pemenang bertuah.


Nak tengok hadiah-hadiah yang diorang menang. Klik link kat bawah.




Heeyyyy..... kenapa saya excited dan sibuk sibuk pulak nak umum pemenang contest orang ni? Huhuu... bukan apa, salah satu hadiah tempat pertama tu daripada saya. Thats why i'm excited to know who will get my prize ryte?

Saya dah tengok kelima-lima pemenang tu. Blog diorang memang kemas. Kalah blog saya yang bersepah ni. Huhuu. Tahniah buat semua pemenang. Kepada Cik pemenang tempat pertama, respon cepat-cepat yep. Boleh saya uruskan hadiah awak cepat-cepat ;).

.......................................................................................

Support my online shop
^^ Tq ^^

6 menconteng:

Cik Lyeen said...

wah,lepa sni nak mntak sponser hadiah dr kak lila..hihihill..:)

khalila ishak said...

@Cik Lyeen
ahahaa... insyaAllah kalau ade rezeki lebih leen ^_^

aReLaN said...

congrats buat sume pemenang.tak sempat pon join contest ni dulu.heheheh

cik Kartun said...

nak mintak dodol..hehehe..
eh22.. doddle boley?? :D

DaYiNi said...

thanks 4 de info :)) hehee . alhamdulillah ~ :D

Nur Qistinaa said...

helohelo, sy da lma bgi detail pd Aimi :) hee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...