Support Me Here ^_^

Tuesday, March 06, 2012

Tentang Rasa ^_^



Hai semua ^_^. Lama biar post pasal Tok Ketua Afzal kat atas sekali kat blog. Dah baca belum? Kalau belum, sila klik SINI. Pegi la berkenalan dengan Tok Ketua Afzal. Busy, busy, busy, letih, busy, letih lagi, batuk, makan ubat batuk, batuk makin teruk, cari ubat lain, ngantuk makan ubat batuk, tido, rehat, busy lagi. Adoooiii.... Dah, dah.... taknak merepek-repek lagi. Saya nak share satu lagu yang agak familiar bagi penggemar slot drama bersiri Vanilla Coklat. Ohhoooiiii.... sangat fall in love dengan lagu ni bila dengar pertama kali dalam drama tu. Mula-mula tak tau tajuk apa. Cari-cari, akhirnya jumpa jugak.


Fall in love with this song.... seriously!

Oh awak... jangan risau. I Do dan 1234 (I <3 U) masih tak tergugat. Huhu





(LINK)
Apesal letak gambar Cadbury ni? Entah la, sebut-sebut Vanilla Coklat teringat agaknya.





Aku tersesat menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Ijinkan kulepas penatku
Tuk sejenak lelap di bahumu

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Kutitipkan cahaya terang
Tak padam didera goda dan masa

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya


Nak download MP3 lagu ni? Klik link kat bawah ye ^_^

Tentang Rasa - Astrid


......................................................................................................
Support me HERE
Time kasih
^_^

14 menconteng:

DanieL AdiE said...

Best la lagu ni...

Thanx sharing..

Phat said...

x pernah dgr pun sebelum ni

d-are said...

kalau tgk citer vanila coklat,mesti tau lagu nie... :)

Mohd Norafzal said...

pernah dengar Adila Sadam nyanyi..tapi tak bunyik macamni..bunyik itik.kahkahkah

Fiq Fikri said...

lagu ni hari2 fiq dgr ok skung kurg sikit ahahhaha :D tapi mmg best

cik Kartun said...

coklat?? nyum2...
tak pernah dgr lagu nie. siyes @_@

zizidiazora said...

sekali dgr biasa2 je tapi bila dh byk kali dgr...best gak lagu ni yek... hahaha....

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ter'ngantuk' dengar lagu ni. asyik sgt!

Nurul ain said...

yup.. lagu ni sgt best... :)

zainatul abu bakar said...

lagu2 dlm vanilla coklat memang best!

Saddila said...

dila suka lagu ni kak. awesome gila kkk!! :P

naiemah_ramli said...

prnah dgar kat tpon mmbe...hoho..best jga lah..dgar pon skali mcm tu ja ^_^

aLieF si Muncung ManiS said...

sebut pasal vanila cokelat,,tiba2 rasa mcm nak makan cokelat pulak...LD

Cik Nurul said...

suke lagu ni!!! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...