Support Me Here ^_^

Friday, March 16, 2012

PROMOTE!! : Contest Blog Paling Comel dan Awesome


Hai semua ^_^. Dah separuh bulan Mac habis, entry bulan ni baru TIGA! Masuk entry ni dah 4. Menyedihkan. Draf je banyak. Tapi tak publish. Haishh.... nak kene pecat si Khalila ni. Nevermind... memang blog ni akan kurang kasih sayang dalam masa terdekat ni. Sorry, sorry, sorry..... dah macam lagu korea dah. Group ape, tak ingat. Huhuu...


Jom jom.... saya nak promote contest cik adik Hafizatul Asyrin ni. 



Tajuk contest : Contest Blog Paling Awesome
Tarikh mula : 10 Mac 2012
Tarikh tamat : 31 Mac 2012


Pasal tarikh tamat tu, ade kekeliruan sikit. Nanti Korang tanye lah die balik ye. Huhuu... Kekeliruan ap? Korang pegi baca sendiri kat entry adik ni. Kalau dia dah betulkan, ok la.

Syarat-syarat nak join
(saya copy terus dari entry beliau)

1. Wajib Follow Blog Hafizatul Asyrin 

2. Mesti Warganegara Malaysia.

3. Terbuka kepada Lelaki dan Wanita atau lain-lain spesis.

4. WAJIB ada blog.

5. Pastikan blog korang itu adalah salah sebuah blog yang Comel dan Awesome. Widget atau apa-apa pastikan kemas dan teratur.



Orite, ada sapa-sapa yang berminat? Ada masa lagi nak join ni. Nak tengok hadiah? Boleh.... klik je banner kat atas. Dalam entry contest tu, dia tunjuk sekali hadiah untuk 3 orang pemenang.

4 menconteng:

zareliqa afiqa said...

Wow! contest. hehe, suka join, tp sekarang nie takde masa lak.huhu

TiraPengemis said...

cm best je nie...gud2...hehee

Cik Yana said...

Alaaa belog kite tak awesome la :P

JOM PILIH CASING HANDPHONE COMEL ^__^

Shawn Razaleigh said...

gudlak khalilang ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...