Support Me Here ^_^

Tuesday, April 17, 2012

Jatuh Cinta Dengan Tudung Ni Ooo!! ^_^



Hai semua ^_^. Korang pernah tengok tudung syria macam ni? Mesti pernah kan? Serius sangat selesa. Bukan saje selesa, tapi mudah dipakai. Tak perlu iron. Cuma iron bahagian muncung awning tu saja sebab nak hilangkan kesan lipatan. Eh eh... tapi awning tudung ni bukan awning keras taw, awning lembut. Memang orang kata 'jadi' la kalau pakai tudung ni. Nak basuh pun senang, pakai mesin pun boleh. Nak simpan pun senang, tak perlu risau awning rosak atau 'patah'.










Contoh pemakaian



Lebih lanjut, klik sini


6 menconteng:

MiSz fiFiEyQa said...

pernah jugak nak try...tapi nanti takut kembang pulak bile pakai spec..huhu

Srikandi Utara said...

saya pernah tgk syria jenis ini.. tpi xpernah lgi la try.. just pakai syria biasa ja.. klau kita pakai syria jenis ni, dia xpayah pakai skarf ke kat dlm? nmpk mcm cntik plak khalila pakai.. teringin plak nak cuba:)

zareliqa afiqa said...

Wow! senang jugak tu erk..saiz ape niey? :)

ejulz said...

menarik.. eh, bukan saya pakai.. insyaallah nak belikan utk si guLE nanti.. :)

DanieL AdiE said...

My sis mmg suke pakai tudung ni..senang katenye..

fiQ'Ra said...

cantiknyaaaaa.. tergoda mata.. hehe tp tak boleh lagi nk shopping2 online.. kena kumpul duit untuk khwin.. huk3 ;( lagi 6 bulan je lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...