Support Me Here ^_^

Friday, April 20, 2012

Rasa Semacam... Rasa Lain Macam....



Hai semua ^_^. Percaya atau tidak, saya dah hampir 5 tahun belajar di ibu negara Malaysia ni. Tapi tak pernah sekali pun jejak kaki ke Pavilion KL. Eh, ini serius. Huhu... Ada sekali tu saya lalu depan Pavilion for the first time dan ternampak replika-replika seperti dalam gambar kat bawah ni..... 

Jom tengok...








Sumber : Tok Google

Saya tak pasti sama ada semua gambar tu diambil di Pavilion KL atau tidak sebab United Buddy Bear ni worldwide rasanye. Tapi tanggapan pertama saya bila nampak patung-patung ni saya rasa macam.................. Entahlah, takut jadi hal sensitif kalau disebut nanti. Huhuu... Tapi serius la, saya terbayangkan "benda" itu bila United Buddy Bear ni disusun banyak-banyak macam tu. Mungkin kalau buddy bear tu semua saiznye kecik-kecik saya tak fikir macam "itu" kut. Diakui memang comel (sesetengahnya). Tapi bila banyak-banyak macam ni, saya rasa lain macam. Hehe...


p/s : Mungkin saya je yang terbayang buddy bear besar-besar yang disusun banyak-banyak macam tu seperti .............. Arghh! Takmo sebutlah..



Jom singgah ONLINE SHOP saya ^_^
Klik gambar.

7 menconteng:

miss m said...

mcm tak patut negara islam buat camni kan...hehehehe

iyka syafika said...

cantiknya...

DAYG ♥ said...

btw memang comel tp malangnya macam "itu" kan. :DDD

Fiq Fikri said...

huhuuhu pernh amik gbr sama bear ni semua huhu comel ehhehe bkn dh xde lagi ke dkt PAVI?

ainraus said...

saya pun jaranggggg sangat pergi Pavi. :)

Rtp Farra Arisha said...

woahh

fiQ'Ra said...

rasanya tak perlu kot bersusun benda tu di letakkan di situ.. takut bercanggah dgn hukum.. sebab benda tu patung.. entah la kak.. hmmm,

ntah2, bila malam patung tu hidup.. heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...