Support Me Here ^_^

Sunday, January 20, 2013

Tutorial Ameena Halfmoon Shawl

Assalamu'alaikum, Salam Sejahtera
Pertama kali buat shawl tutorial. Don't hate me please. HUHU
2,3 minggu ni saya kerap pakai my custome made halfmoon shawl. Soalan biasa yang orang tanya,
"Kak ila, akak beli kat mana shawl ni? Labuh." Sambil mata tak lepas-lepas pandang shawl. Sesaat matanya tertancap kembali ke mata saya. Soalan pun berbalas.
"Akak yang jual shawl ni," sambil senyum terukir. ^_^
Soalan lain? "Akak, macam mana nak pakai macam ni?"
Haaa..... kali ni akak tunjuk macam mana nak pakai shawl ni ye adik-adik. Yang ni salah satu cara saya pakai. Cara ni sesuai untuk korang yang suka pakai labuh-labuh. Nak labuh 360` pun boleh, depan belakang kiri kanan labuh kalau dengan cara ni.
Maaf ye, saya tak ada buat video tutorial. Maklum la first time. Gambar pun harap cukup la :)
(Klik gambar kalau tulisan kurang jelas)

Saya pakai apa?
- Ameena Halfmoon Shawl 
- Inner segi tiga



Khalila : Cover you chest, cover your back :)

12 menconteng:

MisEyz BLurz said...

cantik kak!^_^

khalila ishak said...

@MisEyz BLurz

tq dear ;)

Lyeen De Syifa said...

mudah je ruapnya..thanks akk..:D

khalila ishak said...

@Lyeen De Syifa

ha'a senang je lyn ;). most welcome. cara lain akak upload bila free nnt ye

nini said...

cantik......orang yang ska pakai tudung labuh pun dah bleh pakai shawl....

Miss Sue said...

nice ! yg tertutup itu indah ^__^ suka sgt tudung labuh2 ni..baru nak berjinak pakai labuh2 ..hihi

Cikgu Q-RatU aiNi said...

comel2.. cantik2.. suka3.. Teringin nak pakai juga.. tp Mr.Elaun belum bagi nafkah.haha..

Nasuha said...

cantik..

khalila ishak said...

@nini

betul tu. memang nak galakkan orang pakai labuh2 :). sbb tu x buat lg yg size kecik sikit. tp kalau byk prmintaan mgkin buat sikit kut

khalila ishak said...

@Miss Sue

yes... sangat betul!. alhamdulillah semoga istiqamah :)

khalila ishak said...

@Cikgu Q-RatU aiNi

hehee... xpe2.. nnt elaun ada, boleh je order :)

khalila ishak said...

@Nasuha

tq nasuha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...