Support Me Here ^_^

Thursday, October 27, 2011

Cerita Expired - Annual Dinner 2011

Assalamu'alaikum ~ Salam Sejahtera

Evening semua ^_^. Buat apa petang-petang ni? Kat Lembah Pantai ni hujan. Alhamdulillah. Lama sangat tak update blog ni (ayat klise...haha). Nak cerita banyak-banyak pun, cerita dah lepas lama. Ok la, kali ni nak share gambar-gambar Annual Dinner IPG Kampus Bahasa Melayu 2011. Biasa la kan, mana-mana kampus / institusi mesti ada annual dinner tiap tahun kan. Tempat saya belajar pun tak lepas dari buat Annual Dinner. Time macam ni la nak makan bersama ramai-ramai kan. 

Saya tak pasti la tempat lain macam mana. Tapi IPG KBM dah 3 tahun (setakat saya belajar kat sini) akan buat Annual Dinner kat mana-mana dewan kat luar. Tahun ni di Dewan Sivik MBPJ, Petaling Jaya, Selangor. Semua guru pelatih yang menuntut kat kampus saya akan join ramai-ramai turun padang pegi dinner ni (tapi, ade jugak yang tak pegi.... huhu). Biasanya akan ade ucapan VIP, Food Presentation, persembahan, cabutan bertuah dan lain-lain lagi. Part paling best bila ada persembahan  khas dari batch terakhir, batch paling senior iaitu senior-senior Semester 8. Kadang-kadang macam sayu jugak sebab itu la dinner mereka sama-sama semua warga IPGKBM yang terakhir.

Tak banyak gambar kali ni, jadi layan je la. Huhu...







Ok, satu gambar dari Annual Dinner 2010



Satu gambar dari Annual Dinner 2009
Was edited by my friend for four of us.


2008 takde gambar. Huhuu...

Sekarang... semua tinggal kenangan. Next year atau next two years maybe kami dah boleh guna dewan sendiri yang mungkin akan siap tahun depan. Paling best, bayaran mesti lagi rendah. Hehee... 

6 menconteng:

DanieL AdiE said...

Suke g dinner!

Time melaram sakan..haha

k.h.a.l.i.l.a said...

@DanieL AdiE
haha.... adie memang. tp betul, time ni la nak melaram & tengok org lain melaram. :D

Bidadari Syurga said...

amboi... baju cantik2 semua... ya betul.. time dinnerlah boleh pakai baju memacam... heeeeeeeeeeeee

Azham Vosovic said...

Kat IPBA tak pernah buat annual dinner...sbb takda org nk handle...

k.h.a.l.i.l.a said...

@Bidadari Syurga
betul. taun ni relax sket sebab tema warna-warni. so, pakai baju raye je la kak. hehe...

k.h.a.l.i.l.a said...

@Azham Vosovic
yeke? huhu... kat sini xde org lain la, memang JPP yg kene handle. taun ni best sebab dtg goyang kaki je. 2 taun sebelum ni sakit sket sbb kene handle. ooo... letih betul. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...