Support Me Here ^_^

Tuesday, October 25, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA

Assalamu'alaikum ~ Salam Sejahtera

Jom join contest by Cikgu Adie ^_^

Setelah sekian lame blog ni sepi tak diupdate, hari ni saya update sekejap contest ni. Contest ni dianjurkan oleh blogger Daniel Adie. Contest apa? Contest ni adalah tentang senyuman. Senyuman palsu dan senyuman ikhlas. Perlu letak dua gambar (senyum palsu & senyum Ikhlas) bersebelahan. Kalau nak tau lebih lanjut, silakan klik banner smart warna biru kat atas tu ye.


Ohh... ni gambar saya. Yang kiri palsu, yang kanan insyaAllah Ikhlas

Sangat excited masa Daniel Adie umumkan contest ni. Tapi sebab busy, sekarang baru sempat buat entry. Sempat lagi kan? Contest ni sangat mudah, sangat simple dengan hadiah yang BEST untuk pencinta ANGRY BIRD dan FERRERO ROCHER ^____^

Tapi, perlu tepati beberapa terms & conditions nye. Nak tau? Sekali lagi, silakan klik banner smart warna biru kat atas tu. Kalau nak join, ada masa lagi. Cepat! Cepat! Tinggal beberapa hari je lagi. Closing date 30.10.2011.

Ohh... jangan lupa. Ada satu lagi syarat yang kene saya buat untuk melengkapkan contest ni.  Slogan nih...

"Terkadang, senyuman palsu terukir apabila hanya itu sahaja sisa senyuman yang tinggal buat pengubat hati yang duka mengenang luka yang tersimpan sendiri."

Last but not least. I have to tag two person ^_^


p/s : this entry was made to support Daniel Adie, owner kepada blog-mesti-singgah saya. Jom join contest sulung Daniel Adie ni ^_^

8 menconteng:

Bidadari Syurga said...

contest ke? heeeeeeeee... pic tu dedua senyumpun cantik...

p/s: busy ke lately...? lama tak nampak adik...

nusrah said...

camtu ke senyuman palsu akak...??
ngeh3..

contest ni x penah org buat lg kan.kreatif..! ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Bidadari Syurga

ye kak. ni contest. akak nk join p0n boleh. jom jom!. hehe... busy sket skarang ni kak. blog ni pun dh lame x update. b'sawang sane sini. huhu... pasni insyaAllah saya update crite2 yang dah semakin nak basi. huhuu

k.h.a.l.i.l.a said...

@nusrah

hahah...! camtu la. kantoi la dah akak senyum palsu cmne. pasni ade la tiyah cakap nanti, kak lila senyum camtu, x ikhlas la tu. haha..

tu la kan. hehe.. nak join jom la skali ;)

Faaein Talip Roy said...

good luck dalam contest tu.. saya tak reti nak senyum.. kalau senyum.. memang nampak sangat dibuat-buat.. huhuhu..

k.h.a.l.i.l.a said...

@Faaein Talip Roy
terima kasih. :)
yeke? takkanlah. cube senyum sikit. huhu

DanieL AdiE said...

Dear Khalila..

I'm honoured! Thanx so much khalila sebab sudi menyokong adie dlm Contest Adie ni..

Appreciate it..

All the best ya..

k.h.a.l.i.l.a said...

@DanieL AdiE

sama2 adie ;D. terima kasih semula buat contest yang menarik ni & thanx for the wish. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...