Support Me Here ^_^

Wednesday, April 06, 2011

Bakal PENGANTIN Mesti Baca Ni......! ^_^

Tiba-tiba saya diberi tugasan oleh Pn. Fathiah yang sangat c0mel. Ada sesuatu yang dia minta saya share dengan kalian semua. Oh...... apa ye??? Suspen... Suspen....!

-Ok, be serius-

Pn. Fathiah one of admin Pixiegraphy nak buat CONTEST ni haaaaaa..... Sile ambil perhatian semua.
Tapi khusus untuk BAKAL PENGANTIN sahaja. Saya ulangi, BAKAL PENGANTIN sahaja.
(sedih........ (-_-") tak dapat join sebab bukan bakal pengantin....isk3.....)

(sila klik gambar ni untuk ke Facebook PixieGraphy)

Haa..... nampak tak? Nampak tak?

Syarat-syarat penyertaan :

1. Korang mesti "Like" page FB PixieGraphy ^^
2. Tarikh pernikahan mestilah tidak kurang 3 bulan dari tarikh akhir penyertaan. (24 April 2011)
3. Tidak mengira bangsa, asal mana dan warganegara apa. Yang penting boleh buat photoshoot di Malaysia.

Macam mana nak join?

Ikut langkah-langkah di bawah ni :

Emailkan maklumat yang dinyatakan di bawah ni ke fhatiah@pixiegraphy.com

1. Cerita macam mana anda dan pasangan boleh bertemu, bermain-main mata pandangan pertama terus jatuh ke lubuk hati / berjodoh secara ringkas dan menarik ! (ohh...sweet nyeeee ^____^)
2. URL Facebook anda. (senang nak jejak kesan kan ^^)
3. Tema dan lokasi photoshoot yang anda inginkan untuk Pre-wedding

(tibe-tibe rase nak kawin. haha...^_^)

Pemenang bertuah dapat ape???

Satu sesi Pre-wedding photoshoot
- semua softcopy akan diberikan termasuk yang diedit.
- 1 design bunting majlis perkahwinan (tanpa print).

Kat bawah ni beberapa contoh gambar hasil kerja PixieGraphy ^_^















Okey, itu saja. Boleh la kalau nak hebah-hebahkan contest ni. Mana la tau korang ade member-member yang nak kawin tak lame lagi kan ^^

Sape-sape nak join boleh pegi ke laman Facebook PixieGraphy ok. Klik gambar promo contest di atas untuk ke laman FB PixieGraphy atau boleh klik SINI

Terima kasih kerana membaca entri ini ^^

2 menconteng:

fhatiah sariaat said...

wahh... tq my niece! I lap U. Balik kg nanti bbik masakkan telor goreng ekk.. mihihihi

k.h.a.l.i.l.a said...

hahaaaa.... telur g0reng? boleh2, tapi nak ala2 mexico. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...