Support Me Here ^_^

Thursday, April 14, 2011

Segmen : Ben Ashaari Gegar Lagi


As salam semua. Buat kesekian kalinya Ben Ashaari buat segmen. Segmen ni ialah Segmen : Ben Ashaari Gegar Lagi. Segmen ni baru mula hari ni (14 April 2011) dan akan berakhir pada 17 April 2011. Tapi, setakat pukul 9.15 malam ni je, dah 501 penyertaan! Tu baru tak sampai sehari. Ok lah. Itu saja buat hari ini. Untuk maklumat lanjut, sila klik banner-cop-mohor di atas ^_^ atau nama segmen yang saya dah hyperlinkkan ok ^_^.

Segmen ni tak susah

Abang Ben tulis (copy terus dr entri beliau):


Bagi yang berminat .. jom ... cam biasa .. buat satu entri ..
  1. Sila letak header image
  2. Tajuk : BEN ASHAARI GEGAR LAGI dan linkkan ke entri ini
  3. Lagi ?? tu jeee.. tak susah ponnnn .. kan kan ?


Okay itu saja


Terima kasih sudi baca
(buat entri sambil makan mee bandung)



13 menconteng:

dwaty said...

gegar2 dan gegar lagi..

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

k.h.a.l.i.l.a said...

@dwaty

abg ben memang suke menggegar... huhu

k.h.a.l.i.l.a said...

@akutetapaku.com

huhuu... gegar lagi jgn sampai gempa bumi

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

kebaboommmm!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam ziarah..

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

HAJAR hasan said...

yeaaahhoo~ datang blog ni kasi GEGAR!!! ;)

Misz Aien said...

salam gegar dari belog abg ben!!
group 5,78 datang sini menjenguk..
jom sama2 gegar belog Aien :
http://tintahatimilikain.blogspot.com (=

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

kakyong said...

kakyong singgah GEGAR ;)


n3 terbaru kakyong.com
Asmara versi Flybait
Nak sikit tempias glamer dari Mazidul Akmal
Kenali sahabat ibu : Yatie Chomeyl

atieserina said...

salam..
gegar disini n follow u ^_^

Celebrate Mother's Day

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...