Support Me Here ^_^

Thursday, February 23, 2012

Dah Dapat Doodle Comel Dari FizzGraphic ^_^


Hai semua. Petang tadi saya join segmen FizGraphic : Saya Join, Pasti Dapat Doodle. Sapa-sapa yang join segmen beliau, confirm dapat doodle adik manis comel tu ha. Siap ada nama, url blog dgn negeri asal lagi tu. Dan malam ni, saya dah dapat dah doodle tersebut. Pantas sungguh FizGraphic ye ^_^. 



Inilah doodle tu ^_^. Terima kasih FizGraphic ^_^.
Siap buat baju dengan reben kaler pink lagi. Patut la tanye suka warna apa.
^_^


................................................................................

Support me HERE
^_^
TQ

12 menconteng:

DanieL AdiE said...

Waaaa..comel gile doodle tu..

(maaf sgt2 sebab dah lama x komen blog Khalila...)

Miss Butterfly said...

dah tutup eh?? :/

LAici KAng Ais said...

sgt comel doodle tu

Zie Madini said...

wahh...dapat ek. comel okeh doodle tu. leh buat watermark...hehe

CekbOlat-bOlat said...

ececehh.. comelnyeee..jap2..trikh dh tutup?

CekbOlat-bOlat said...

ececehh.. comelnyeee..jap2..trikh dh tutup?

Afiq Yassin said...

tahniah la yer.. cantik doodle tu

kim heeruul said...

wah..nice la....

aReLaN said...

selamat bersegmen!!!

nia marlissa said...

comelnye .. :)

Ejam said...

comel cartoon tu. mcm owner blog ni uga.. :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

awesome comel awesome comel~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...