Support Me Here ^_^

Thursday, February 23, 2012

Blog Korang Kemas Tak....??


Hai semua ^_^. Semoga sihat ye hari ni. Kebelakangan ni ramai yang tak sihat. Kejap hujan, kejap panas, pastu hujan balik. Kalau tak sihat sekalipun, kena kuat semangat jugak tau. Jaga diri baik-baik. ^_^

Cik adik Aimi ada buat Contest Blog Paling Kemas. Dah lama dah dia buat contest ni. Tapi tarikh tutup pun lambat lagi. Ada lebih kurang sebulan lagi. Tarikh tutup 20 Mac 2012. Haa.... lambat lagi kan ^_^. Sesiapa yang belum join, boleh la join cepat-cepat. Hadiah semua sangat-sangat menarik. Tak percaya?

Klik sini nak tengok senarai hadiah

UPDATE
Klik sini kalau nak tengok hadiah tempat 1 - 10
Klik sini kalau nak tengok hadiah tempat 1 - 5

Dah tengok? Menarik kan? Tapi kebanyakannya hadiah barang perempuan la. Huhuu.... Boleh je kalau lelaki nak join. Hadiah boleh bagi kat family / kawan-kawan perempuan kan ^_^.

Syarat-syaratnya tak susah pun. Sangat-sangat senang tau. Korang boleh join dengan senang hatinya. ^_^. Korang cuma perlu letak banner contest dalam blog korang tanpa perlu type entry panjang-panjang. 


(klik BANNER untuk join)




Sebelum ni, saya ada buat entry untuk join contest ni. Tapi akhirnya tak jadi join contest. Tapi saya jadi sponsor untuk contest ni. Adelah salah satu hadiah contest tu dari saya. Saya sponsor benda comel ni ^_^.



Sape berminat lagi nak join, jomlah join selagi masih ada ruang masa ni ^_^.


Siapa nak join, klik BANNER tu ye ^_^

Tarikh tutup 20 Mac 2012

.........................................................................................



Support me HERE
^_^

8 menconteng:

Mr.Clive said...

awak! selamat malam! :D

ZWAN SABRI said...

rasa macam teringin nk join.. tapi memandangkan blog zwan x berapa nk kemas, so tepaksala pendamkan je hasrat di hati.. HUHU

Fiq Fikri said...

nak msuk la tapi blog lelaki geek sentiasa bersepah dgn gbr beliau ahahaha

Zie Madini said...

zie rasa zie nyer blog tak kemas kot. hehehe

CekbOlat-bOlat said...

blog bolat xkemas pun -_-

Asy Faro said...

susah nak menang nie kalau aku masuk, hah!

Cik Nurul said...

gud luck! peluang yang cerah.. ^^

Aishah Jahirah said...

separa kemas kot...haha boleh pulak camtukan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...