Support Me Here ^_^

Thursday, March 17, 2011

Eh..... Digi???

Mat : Ajim, aku dah tuka no fon taw.
Ajim : Ha? Apesal?
Mat : Handphone aku kene curi semalam.
Ajim : Ohh.... ko pakai no ape sekarang?
Mat : Digi jugak. No je lain.
Ajim : Ohh... bagi la no kau.


Eh... seingat saya, ade satu masa dulu Digi ni macam tak popular sangat. Ape yang popular? Betul, Celcom dan Maxis. Sebab ape? Sebab liputan kawasan dua company ni lebih meluas. Tapi, saya guna Celcom..... huhuu... Eh, tapi buat entri pasal Digi. Bukan ape, Digi sekarang macam ade sesuatu yang menarik. Ade banyak tawaran freebies. Memang la, Celcom dan Maxis pun banyak tawaran hebat. Kalau tengok tv, tak sah kalau takde iklan pasal line telefon ni. Tawaran tu, tawaran ni. Kalau kamu semua peminat setia gadjet-gadjet atau tawaran-tawaran hebat berkaitan dengan telefon ni, memang rambang mata la. Yang tu best, yang ni best. Ohhh..... semua best la! Last-last beli semua simcard, 1 Celcom, 1 Maxis, 1 Digi. Dah macam 1 Malaysia, 1 Line plak. hahaa... Lepas tu, handphone pun ape lagi, 1 Handphone 1 Simcard la. Bile bunyi ringtone, dah...... mane satu pulak yang menjerit-jerit mintak diangkat ni??? Ok lah, kat bawah ni link die untuk tengok tawaran-tawaran hebat dari Digi (^_^)

I can never say no to free stuffs. Especially when I get something better at each purchase. Get freebies upon reloading on any DiGi Prepaid plan today! #DiGiSuperReload

2 menconteng:

Qhai'sara said...

Yeahh..
Digi Best...
Because..
Cik Pipi dan Mr.Janggut pengguna DIGI",

k.h.a.l.i.l.a said...

hahaa...
patut leee.....
(^_^)
x penah try digi lagi stakat ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...