Support Me Here ^_^

Saturday, March 19, 2011

Ini Adalah "C0ntest" : JOM COVER MULUT

Apelah kerja budak Khalila ni join contest malam-malam begini. (Hoiiiii!!! esaimen dah siap belum??!). huhuu... Jap ye... jap je... nanti saya sambung esaimen balik.

Contest ni dibuat oleh Nordiana Khairudin di blognya sempena hari jadi blognya yang pertama! Wah... dah setahun blog die. ^^

Okay, mari kite mule!

Mula-mula skali kene letak gambar ni...


Okay, done! Lepas tu kite letak syarat-syarat contest ni...

Syarat-syarat untuk join contest ni (syarat-syarat ni saya c0py bulat-bulat dari penganjur okay):


1) Perlu menjadi follower dalam blog ni. Senang beritahu siapa pemenangnya nanti kan?

2) Wajib letakkan gambar di atas ni dan link ke entri ni. Senang untuk nak check peserta yang join contest ni...

3) Upload 1 gambar anda, atau gambar anda dan kawan2, atau gambar gf/bf anda (sesiapa pun tak kisah). Asalkan kreatif. Nak edit pun boleh, tapi asalkan gambar tu semuanya cover mulut. Baru adil kan? Jangan letak gambar omputih sudah.

4) Tag 2 orang kawan anda dan pastikan mereka tahu juga tentang contest ni. Kalau nak lebih pun tak pe. Lebih meriah contest ni^^

5) Sudah siap! Tinggalkan link anda ke ruangan comment entri ini. Mudah kan?

Ini adalah link contest tersebut ^^
 
Saya nak letak gambar ape ye?? Okay, gamba ni
 
haaaa...! jangan buat muke pelik kat situ ye... huhuu

Cik adik manis... saya tag korang berdua ye. ^_^
 
okay, dah selesai. K0rang semua, mai la join skali ye. ^^
Sekian, terima kasih.

2 menconteng:

iz said...

salam kenalan (^_^)

k.h.a.l.i.l.a said...

halluu.... mekasih foll0w ye ^^. dtg lg bile free ok ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...