Support Me Here ^_^

Saturday, September 03, 2011

Si Gegurl Bujang Pegi Beraya ^_^

Assalamu'alaikum ~ Salam Sejahtera

Ya Allah........... Lame nye blog ni terbiar macam tu je. Rasanya dah 2, 3 minggu jugak la. Haishh... Teruk, teruk, teruuukkk.... Sorry wahai pondok kecik. Disebabkan lame sangat blog ni terbiar, meh saya letak gambar banyak-banyak. Gambar ape? Gambar raya laaaaaaa..... Hehee... Eh, lupe plak. Tak ucap lagi kan ucapan ni. 

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
&
Selamat Menyambut Kemerdekaan Ke-54

Meh tengok gambar-gambar si "gegurl" 5 orang ni beraya. Bujang? Hahaa.... ofcos la. Tak kawin lagi. Dah kawin nanti belum tentu boleh beraya sama-sama macam ni lagi. 5 orang, 5 rumah la yang di tuju. Kami start dengan rumah Farhana di Selekoh, lepas tu rumah Faridah kat Hutan Melintang, kemudian rumah Suraya di Padang Tembak, then rumah Zareda di Pangsa Riang, last sekali di rumah saya, Sungai Manik ^_^. Jom, jom tengok gambar.

Saya dan emak Farhana. Purple kawwww ^_^

Ni la dia Farhana. Orang selalu cakap kami kembar. Same ke?




Zareda ^_^

Dalam kereta sempat lagi snap snap snap ^_^

Kami dah sampai rumah Faridah.


Ha, kami beraya hari yang sama dengan birthday Faridah. Celebrate la sekali kan. Jenuh taw kami perah otak nak fikir macam mana nak sorok kek ni dari dia. Hehee

Faridah potong baik-baik ye kek tu.


Emak si Faridah ^_^. Purple jugak. Hehe



Rumah Suraya pulak. Sampai je sini dah tengah hari. Mata dah layu je. Tapi perjalanan perlu diteruskan. Jalan-jalan cari makan. Hehe


Mee Sup ^_^


Haa.... ni rumah Zareda. Kucing ni nama die Oyen. Die ada bapa saudara taw. Labu nama dia



Haa.... ni dia Labu. Kucing sangat besau! Rase macam nak buat bantal peluk je. Huhuu. Tapi die pemalu la. tak maw bergambar dengan kami. Nampak camera je lari. Tak macam Oyen

Ni destinasi terakhir, rumah saya ^_^. Walaupun dah kenyang. Hari dah petang. Mata agak ngantuk. Tapi...... maggie goreng yang mak saya buat telah membuka mata kami semua! Dengan udang & ayam segala. Hehe... Terima kasih mak. 

Sungai Manik kawasan sawah / bendang. Time ni padi tengah hijau. Memang best sangat la snap gambar kat kawasan ni.

Sape-sape tak pernah tengok bendang, ni la die bendang ^_^





Si Faridah tengah tunggu putera raja kut. Heheh..

Dapat gak candid kau Farhana. Huhuu


Zareda dengan beg die. Tak maw lepas langsung. Huhuu

Suraya...... tanpa kereta kaw, tak beraya la kite. Hehee

Semua sibuk bergambar.



Underneath pokok ceri we will wait for you next Ramadhan & Syawal ^_^


p/s : Hepy dapat jumpa dan beraya dengan korang berlima. ^_^


6 menconteng:

Azham Vosovic said...

fuh, raya sakan korang....

asamasin said...

gegurl raya xajak boboy pon.. -.-""

k.h.a.l.i.l.a said...

@Azham Vosovic
hehee... staun sekali beraya cmni ngan diorg.

k.h.a.l.i.l.a said...

@asamasin
huhuuu.... boboy x ckap nk ikut.

DanieL AdiE said...

Purple khalila tahun nie..

Salam Aidilfitri khalila..

Jemput la raya rumah adie...

k.h.a.l.i.l.a said...

@DanieL AdiE

ye, taun ni purple. ad lagi baju warna lain. huhu.... Salam Aidilfitri. sorry la adie, pondok kecik saye xde biskut raye. huhu. kalau rumah adie
kat sebelah ni je, dh lame sy dtg nk jumpe iqbal. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...