Support Me Here ^_^

Friday, September 23, 2011

Pencarian Header Blog Paling Sempoi & Kreatif 2011

Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera



Hai semua...... ^_^. Meh join ramai-ramai meriahkan pencarian header blog paling kreatif & sempoi 2011 ni ok. Bukak blog tadi nampak ada blog-blog yang update pasal ni. Disebabkan curious apesal tajuk post same2 ni, then klik la tengok. Ohh.... ada contest rupanya. Klik kat banner di atas ye utk tahu lagi lanjut.

Ni la banner 'terlatest' sekali dalam blog saya. Yang lepas2 dah jadi bahan sejarah. Hehe... tak la cantik sangat. Biasa-biasa je untuk blog personal kan.


Jom join cepat. Contest bermula hari ni (23 Sept 2011) sampai  4 Oktober 2011.

o\ ^___________^ /o

3 menconteng:

Faaein Talip Roy said...

Good luck...

ceq takde header.. tak patlah join.. huuu.. sedey.. -__-

Ihsan Arifin said...

x reti buat banner cantik cantik

Norhafisnordin C.A.(M) said...

wslm. hakikatnya sy msh brtatih sbg blogger utk turut serta. blog header sy juga masih byk utk diperbaiki. berinspirasi juga utk hslkn blog header yg menarik mcm kamu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...