Support Me Here ^_^

Monday, January 16, 2012

Pencarian 100 Blogger Malaysia Untuk Portfolio Seni AA Graphic



Hai semua ^_^. Ape hal satu malam join dua perkara ni wahai Khalila. Takpe lah. Sebab perkara yang saya nak join ni pun menarik tau. Nak tau? Jom teruskan baca entry ni.






Ni bukan segmen atau GA atau contest. Nak tau kenapa? Sila baca petikan yang saya ambil dari entry blog AdamAinaa

................................................................................................
Assalamualaikum. Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani.

AA Graphic akan mengumpul 100 gambar terpilih dari para blogger Malaysia untuk turut serta menjayakan portfolio ini. Aktiviti ini akan berjalan sehingga siap sepenuhnya penghasilan portfolio. Ini bukan segmen, g.a, ataupun contest. Ini hanya sekadar melengkapkan sebuah portfolio seni kenangan bersama para blogger bagi tahun 2012 anjuran dari saya dan Azie (AA Graphic).

Matlamat & Syarat-syarat penyertaan:
Teringin untuk menghasilkan sebuah portfolio (vector cartoon) untuk 100 blogger Malaysia. Kami akan menggunakan kaedah "vector cartooning" seperti gambar di atas untuk konsep portfolio ini. Konsep ini selaras dengan penerimaan blogger berkaitan seni "doodle dan vector".  
Portfolio ini TIDAK dijual, TIDAK menerima sebarang keuntungan berkaitan kewangan, dan TIDAK boleh dicetak, ditiru atau diguna pakai untuk mendapatkan keuntungan peribadi berkaitan hakcipta dan kewangan. Segala syarat-syarat ini telah ditetapkan oleh kami hanya untuk melengkapkan aktiviti blog sahaja. Jika ada pihak-pihak yang melanggar syarat ini, mereka boleh disabit kesalahan dibawah Akta hakcipta 1987, Bahagian 3, Seksyen18 (lawyer aku bagitahu)
Portfolio ini hanya akan diguna pakai oleh pihak kami untuk sebarang exhibition pada masa akan datang (jika dijemput lagi oleh penganjur) dan konsep ini akan kami ketengahkan. Kami tidak akan mengenakan sebarang pembayaran kepada mereka yang ingin menyertai portfolio ini, dan jika terpilih hanya tuan gambar sahaja yang boleh copy hasilnya nanti. 
................................................................................................

Haaa.... dah baca? Kalau nak JOIN dan nak tau SYARAT dan CARA penyertaan, sila klik SINI atau klik BANNER kat atas ok ^_^.

Korang tau tak apa dia tu vector cartoon? Saya pun tak tau sangat. Tapi cartoon dalam banner kat atas tu lah vector cartoon. Penganjur ada bagi contoh gambar yang telah di'vector'kan.



Haaa... kalau nak join portfolio ni, kena bagi satu gambar. Ciri-ciri gambar macam mana? Boleh rujuk entry AdamAinaa dengan klik banner kat atas. Nak tengok contoh gambar? Bolehhh...



Hah...! Mana gambar saya pulak? Nak join tapi tak bagi gambar, tak lengkap la penyertaan.
Ok lah, saya bagi gambar ni. Tapi pelik, kenapa gambar ni kurus, real tidak pun... -_-"


Nama : Khalila
Tempat tinggal sekarang : Kuala Lumpur (belajar, asal Perak)
Join blog sejak : April 2010


Yang menjayakan :




welovearts : Malaysian Blogger Artists group


p/s : Adam dan Azie hanya nak 100 blogger Malaysia.... Tak tau la boleh join ke tak ni. Main join je. Hehe...

15 menconteng:

Fixx said...

dah lama afiq tak join segmen.

Woofer Storm said...

rasa nak join benda ni,tapi sayangnya muka ini tak berbaloi2 nak tayang,takut ramai muntah..hehehe

khalila ishak said...

@Fixx
hehe.... join la yg ni afiq. mudah je. nnt bleh tgk cmne rupa bila dah jd vector cartoon. ;)

khalila ishak said...

@Woofer Storm
tu la, menarik kan? hehee.... xde muntahnye lah achie. takut nnt ramai plak yg beratur. haha

CekbOlat-bOlat said...

hah? wahh.. gudluck kak syg !

Phat said...

wah join jugak eh...sesama la kita tunggu camne rupa vector kita ye hehe

Chenal said...

cam menarik jgk sgmen gini.

khalila ishak said...

@CekbOlat-bOlat

bolat boleh join jugak taw. ade kosong lg tu. hehe... nnt bolet tgk cmne gmbar bolat jd cartoon ;)

khalila ishak said...

@Phat
phat join jugak ke?? hehe... same2 kite tggu muke cartoon kite ;)

khalila ishak said...

@Chenal
menarik menarik... chenal boleh join jugak taw ;)

rATU bIDADARI cHENTA said...

wah banyak ye dye join contest..jeles mak nok..hehe

yunk ratu tahttp://ratubidadarichenta.blogspot.com/2012/01/contest-pasangan-sweet.htmlg kamu kat contest nie k

D'ya Marshmello said...

portfolio? bunyi macam beshhh..huhu grr sangat menarik ;) haaaha mesti pelik bila muka jdi vector cartoon ;p

jemput singgah T______T

LATEST ENTRY: Updated : Jalan-Jalan Cari Pasal

Mr.Clive said...

style.inisiatif yang sangat bagus. :)
tau-tau,boleh ditukar kepada business benda gini...kehkeh

Rtp Farra Arisha said...

how wonderful! :) terlihat sangat cantik vector cartoon itu.

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

dah follow sini . jom usha sana . ngeh2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...