Support Me Here ^_^

Saturday, January 14, 2012

Ustaz Don Cakap............ ^_^



Hai semua ^_^. Semalam memang banyak Ustaz Don kongsi ilmu dalam Forum Agama yang diadakan di IPG KBM. Nak tau apa salah satu perkara yang beliau ada sebutkan semalam? Jom tengok doodle comel dari pen"doodle" comel yang bernama Nur Diana @ Diana Diane nih. Haishhh.... semenjak dua menjak ni... makin menjadi-jadi pulak doodle die. Geram. Hehee....

Ustaz Don ada cakap pasal ibu bapa. Kalau korang kata korang cuma ada sorang bapa dan sorang ibu, korang salah. Nak tau kenapa? Tengok bawah ni ok ^_^.


100% credit to Nur Diana @ Diana Diane ^_^
(Diana tak ada blog. Nak link ke FB takut die tak bagi. Huhuu)


p/s : Of course la kalau yang kandung cuma ada sorang ayah dan sorang ibu ^_^. Ohh.... maka beruntunglah bagi sesiapa yang bergelar guru. ^_^

17 menconteng:

zizidiazora said...

kalu bapa kandung ok
bapa mertua ok
bapa angkat ok
bapa guru ok
tapi......
bapa susuan tu camner yek....
ceciter sket...

Marcella said...

mst best ceramah semalam kn???

rugi..

khalila ishak said...

@zizidiazora
ha'a kan abg zizi? hehee.... tak pasti pulak. Ustaz Don yang cakap semalam. tapi mungkin suami kepada ibu susuan seseorang tu kut.

khalila ishak said...

@Marcella
best taw ^_^. memang rasa tak puas semalam walaupun dah meleret smpai pukul 11.30 mlm.

yad'z said...

suka jugak dngar ceramah ustaz don daniyal nieh.. =)

Shereen Yahya said...

baru sy tahu :)

khalila ishak said...

@yad'z
Ustaz Don best ^_^. cara dia lembut dan mudah difahami. kita yg dengar ni pun rasa senang hati je ;)

khalila ishak said...

@Shereen Yahya
sy pun baru tau shereen ;)

dyabunga said...

baru dya tahu.. ibubapa kita ada lima..

fyna said...

nice!!

aReLaN said...

hahahaha...tak berkesempatan tgk kt tv.slalu layan yg orang post kt fb je.hmmm...bertuah kan cikgu.ramai anak dia.

khalila ishak said...

@dyabunga
hehee... tu lah. yg kandung ofcos cuma ad 1 ibu 1 ayah. yg lain tu diibaratkan la. jadi, kene hormati mereka.

khalila ishak said...

@fyna
thanxs fyna ^_^. cred to diana

khalila ishak said...

@aReLaN
huhuu... tulah. ramai betul anak. belum kawen lg dah ade anak ramai. sy pun bru skali je tgk ustz don kat tv. hehe

akuamir said...

pergi tgok ceramah staz don ke?? untunglahhh.. :)

khalila ishak said...

@akuamir
lebih kurang ceramah la. tapi yang sebenarnya forum agama oleh 3 orang yang berilmu, Dr. Rubiah, Ustaz Don dan Imam Muda Nuri. ;) Alhamdulillah... bukan selalu dpt peluang cmni ;)

Woofer Storm said...

rugi tak jadi cikgu.

kalau tak mesti jadi bapa kepada murid2 yang nakal..heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...