Support Me Here ^_^

Tuesday, January 31, 2012

Contest Back To Black : Cover Ur Modesty



Hai semua ^_^. Lama dulu saya dah janji dengan tuan punya contest, Kak Maera nak join contest ni. Tapi sebab banyak kekangan, memang tersangat lewat la join contest yang sangat menarik ni. Tak nak buang masa. Jom tengok syarat-syaratnya (saya adaptasi dan ambil dari blog Kak Maera).

...............................................................................................................

1) Buat satu entry bertajuk "Contest Back To Black : Cover Ur Modesty" (done)

2) Letakkan banner contest dan link ke entry mid-sayang.blogspot.com (entry contest Kak Maera la). (done)





3) Sertakan satu gambar diri yang memakai pakai berwarna hitam (sahaja) dan menutup aurat. (done)

Jadi, saya bagi gambar ni




4) Terangkan pakaian yang dipakai dan di mana pakaian tersebut dibeli. (done)

Apa yang saya pakai? Simple je, tapi sangat selesa dan mudah dipakai.

Jubah hitam, ada tambahan labuci dan manik di dada dan lengan baju. Saya beli di sebuah kedai di Jalan TAR.  Kedai tu memang banyak sangat jubah hitam. Abaya pun ada. Cantik-cantik taw. Ni jubah pertama yang saya beli sebab teringin sangat nak pakai jubah. Bila dah pakai, serius memang best. Masa mula-mula beli, jubah ni besar sangat sebab saiz tak ada, tapi nak yang ni jugak. Alter kali pertama, sempit sangat, terpaksa alter lagi sekali. Baru ok. Harga jubah ni saya tak ingat. Tapi kurang dari RM100. ^_^

Tudung express. Tudung ni banyak dijual di pasar-pasar malam, butik-butik. Memang nampak biasa. Batu-batu permata pun tak ada. Harga pun tak mahal. RM10 je. Tahun lepas saya beli di pasar malam sebab senang nak pakai kalau nak ke mana-mana, sarung je ^_^. Tapi memang selesa dan sejuk. Kadang-kadang tudung macam ni tak selesa di bahagian awning. Tapi tudung ni tidak. Terbentuk elok bila dipakai. Tudung ni sangat banyak berjasa bila tiba saat-saat genting, saat-saat kesuntukan masa. Terus sarung, dah siap. ^_^

5) Copy link penaja utama (done)


6) LIKE fanpage mereka ^_^ (done)


7) Bila semua dah siap, copy link entry dan post di ruangan komen di entry contest. (done)

...............................................................................................................


Hadiah-hadiahnya sangat menarik taw ^_^.


2nd Runner :: One Concealer stick by Ardini Humaira , One MYSTERY PRIZE and 3 month free banner advertisement from Khumaera Ismail (total worth RM80)



1st Runner :: One Concealer stick by Ardini Humaira , One MYSTERY PRIZE and 3 month free banner advertisement from Khumaera Ismail (total worth RM100)



CHAMPION :: One extra lasting lipstick spf15 by Ardini Humaira, One MYSTERY PRIZE and 5 month free banner advertisement from Khumaera Ismail (total worth RM150)

Macam mana? Menarik kan? Ohh...kalau dapat salah satu hadiah kat atas ni, memang bersyukur, seronok sangat. Tapi, yang penting entry ni disediakan untuk menyokong contest yang dibuat dan ditaja oleh Kak Maera (Khumaera Ismail) dan Ardini Humaira. ^_^


Tarikh tutup :
1 FEBRUARI 2012



p/s : Alhamdulillah, dapat jugak buat entry ni walaupun di saat-saat akhir. Harap masih sempat join contest ni. Terima kasih kepada penganjur, Khumaera Ismail dan Ardini Humaira kerana menganjurkan contest yang menarik ni. Banyak mesej yang ingin disampaikan kalau difahami maksud tersirat disebalik contest ni.

12 menconteng:

Fiq Fikri said...

yeahhh gud luck khalila ehhehe <3 nk join boleh

khalila ishak said...

@Fiq Fikri
hahaa... time kasih fiq. x expect nak menang pun. entry biasa2 je. nak support contest ni & dah janji dgn kak maera nak join. ;)

*fiq pegi tanye kak maera kalau nak join. hehehee...

CekbOlat-bOlat said...

omeynyee diee.. jubahh.. heheh.. gudluckk !

Nurul ain said...

goodluck khalila :)

zizidiazora said...

good luck ye khalila...

zizidiazora said...

good luck ye khalila...

bunga said...

yahhh..good luck..

Miss Butterfly said...

hee.. gudluck! dah keluar result belum?





teringin gak nak pakai jubah tapi taktaula.. huhuh

Redbloodsnow said...

good luck dear. lawa gambar yg di pertaruhkan tu. semoga menang ek :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

suke2!! =) tunggu resultnye this week k dik.

P E T A K B U N G A said...

Jom joint 1st GA petakbunga.blogspot.com
Gambar adalah bebas.. (: Asalkan hak milik sendiri.. bukan google org lain punya.
nk hantar gmbr adik yg pandai bergaya pn boleh.. abag hensem yg bergaya pn boleh.. ayah smart bergaya pn boleh.. makcik vouge yg bergaya pn boleh.. janji bergaya..:)
Atas permintaan ramai yang tak mau undi like..like..:) kita tak payah main like..like.. hadiah utama adalah keputasan muktamad petakbunga n family…

Diera Tekikushika said...

hai ! dtg melawat kawan2 yg join contest ni. slm perkenalan. gu luck !! jom g blog saya pulak =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...