Support Me Here ^_^

Monday, January 02, 2012

Lagu Tema 2012


Hai semua ^_^. Macam mana hari pertama korang tahun 2012 ni? Makan BESARRR? Jalan-jalan? Shopping? Buat amal? Apa-apa pun, asalkan bukan perkara yang tak elok ok. Macam mana dengan hari pertama saya tahun 2012 ni? Hmmm...... bilik, ruang tamu, dapur, bilik, halaman rumah, bilik lagi. Hehe... tak pegi mana pun. Duduk rumah je. Malam tahun baru pun tak pegi mana. Duduk  rumah je. Tak pegi countdown, tak pegi tengok firework macam orang lain. Tak kisah la kat dataran, kat padang, kat rumah ke, depan tv ke. Apa yang saya hadap? Skrin laptop ni jugak la. Haha.... Tak habis-habis. Ni kalau internet takde ni baru tau nak alih mata kat benda lain.

TAPI.. ada sesuatu di malam tahun baru 2012 saya..... Something that makes me smile..... ^_^

Yuna kata setiap gambar ada lagunya.

Saya kata, setiap lagu ada cerita disebaliknya

Jom, saya nak share dua lagu ni. No lyrics to copy. Just video with the lyrics . ^_^



(LINK)
...................................................................................................

1st song : Colbie Caillat - I Do




...................................................................................................

2nd song : Plain White T's - 1234



...................................................................................................


Saya suka dua lagu ni. Meaning a lot. Memang akan pasang lagu ni je la tahun ni. Atau maybe bukan tahun ni je. Maybe jugak tahun-tahun akan datang. Heheh... Owh.... nanti nak buat ringtone sekali. Sorry lah lagu Pokok - Meet Uncle Hussin, saya akan ganti kamu dengan lagu kat atas ni... ^_^


p/s : So..... apa agaknya cerita disebalik dua lagu kat atas ni ye..... ^_^

13 menconteng:

CekbOlat-bOlat said...

wahh siap berlagu =)

erin moshimoshi said...

cntik blog ..bt kan :( erin upah ehhehee

aReLaN said...

aih...awal2 lagi dh ade lagu tema.hahaha...

ZWAN SABRI said...

apa rahsia di sebalik 2 lagu tuu? ni yg eksaited nk tau nii.. HAHA


MySuaraBlog: Majalah 3 Pencetus Fenomena

khalila said...

@CekbOlat-bOlat
hehee... mesti la adik bolat akak oiii.... baru ade semangat. ewaahh... ;P

khalila said...

@erin moshimoshi

hehee... time kasih. biasa je erin. edit template asal je. erin serius ke ni??

khalila said...

@aReLaN
hahahaaa... awal2 la kene ade lagu tema. baru semangat sket. haha

khalila said...

@ZWAN SABRI
hahaa... zwan betul2 nak tau ke?? insyaAllah.. ade masa nnt saya cerita lagi. huhu

erin moshimoshi said...

yup serius ..suke header n template u ..blh x ? atas topup je la erin byr :)

Nurul ain said...

mesti lagu2 ni ada kenangan bagi khalila kan... :p

khalila said...

@erin moshimoshi
huhuu... insyaAllah erin. sy boleh tlg buat. tp mungkin lmbat sket la nak siap. sbb esok sy dh balik kl. nak mula sem baru dah.

khalila said...

@Nurul ain
ofocs ain..... meaning a lot to me. hehee... sampai masa nnt sy akan ceritakan. ;)

erin moshimoshi said...

@khalila ok darl .. nnti inform k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...