Support Me Here ^_^

Saturday, July 23, 2011

Cinta Antara Kita - Duta ft. Baizura Kahar

Assalamu'alaikum & salam sejahtera semua ^_^. Lame tak update blog. Bersawang sana sini. Berhabuk sampai bersin-bersin ni ha. Maaf la, kurang sihat jadi takde mood nak update. Jadi silent reader je kat blog orang lain. Hari ni dah ok sikit. Jadi bile dah sihat sikit, kaki ni tak reti la nak senyap. Ade je hala tuju nak pegi. Hehee... Saya keluar sekejap tadi pegi Amcorp Mall. Beli barang sikit, makan sikit.... (ehh, makan sikit??? macam banyak je tadi -_-"). Ohh korang, saya jumpe jubah. SIMPLE tapi CANTIK. Mata dah bling bling bling~~~~. Kenapa la tak jumpe sebelum ni lagi. Huhuu...

Heyy.... ape kaitan dengan lagu Cinta Antara Kita ni? Hehee bukan ape. Tadi saya berselisih dengan seorang ni, mulut die menari-nari menyanyi lirik lagu Cinta Antara Kita. This song is one of my fave song long time ago. Kire macam teringat balik la. Huhu... jadi saya nak share lagu tu kat sini dengan korang semua. Duta dengan Baizura Kahar yang nyanyi OST Dunia Baru The Movie kalau tak salah saya. Lirik & video clip ade kat bawah ye. ^_^





Duta :

Sejak dari dulu
Ku menyintaimu
kau tahu begitu namun kau berpura
Ku masih teringat kau peluk diriku
Yang telah membuat ku menyintaimu

Sudah berapa lama
Diriku ini
Tak bertemumu
Mungkin kuharap jua
Kau merinduiku
Sebagaimana kurinduimu

Cinta antara kita
Tiada penghalangnya
Walau akhir usia
Ku menyinta dirimu
Ku hanya menunggumu
Menyata kau cintaiku
Ku kan berjanji
Menyintaimu sayang...

Baizura Kahar :

Setelah kau pergi jauh dari sisi
Tiada kucinta selain dirimu
Kuingin bersama denganmu selamanya
Walaupun sehingga ke akhir nyawa
Mungkin kau tak mengerti
Maksudku dulu pada dirimu
Kiniku kan menyinta dirimu itu 
Sehingga ke akhir waktu

Cinta antara kita
Tiada penghalangnya
Walau akhir usia
Ku menyintai dirimu
Ku hanya menunggu mu
Menyata kau cinta
Ku kan berjanji
Menyintamu sayang...

Duta :
Sudah berapa lama
Diriku ini
Tak bertemu mu

Baizura Kahar :
Mungkin ku harap jua
Kau merindu ku
Sebagaimana ku rindumu

Duta :
Cinta antara kita
Tiada penghalangnya
Walau akhir usia
Ku menyinta dirimu

Baizura Kahar :
Hanya menunggumu
Menyata kau cintaiku
Ku kan berjanji
Menyintamu sayang...

Duta & Baizura Kahar :
Cinta Antara kita
Tiada penghalangnya
Walau akhir usia 
Ku menyinta dirimu
Ku hanya menunggumu
Menyata kau cintaku
Ku kan berjanji
Menyintamu sayang...

Menyintamu sayang...


p/s : Thanx "encik yang tak diketahui" kembalikan ingatan saya kat lagu ni.

2 menconteng:

DanieL AdiE said...

Suke gak lagu nie..

Dimane kah baizura kahar sekarang??

k.h.a.l.i.l.a said...

@DanieL AdiE

sweet lgu ni. baizura kahar dh kawin taun lepas. mb die x berlakon dh. huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...