Support Me Here ^_^

Friday, July 29, 2011

Gmail Yang Comel ^_^

Assalamu'alaikum ~ Salam Sejahtera


Good morning everybody ^_^. Best betul pagi ni. Sejuk je. Hujan pulak tu. Tapi hujan-hujan macam ni, sayu la pulak. Mase hujan macam ni la kite berkongsi payung. Kongsi payung? Korang tak penah buat ke? Ish3...... nampaknye kalau ada antara korang tak penah try, takde la kenangan korang share payung selama hidup ni. Penah tak tengah bawak moto, tibe-tibe hujan. Pastu cepat-cepat cari bus stop ke, kedai ke, bawah jambatan ke, nak tumpang teduh. Saya penah. Ade sekali tu sampai tak pegi sekolah sebab hujan tak berenti. Huhuu... Tapi kadang-kadang, hujan lebat sesangat. Tapi saya redah je. Memang lenjun la. Mase tu fikir, nak kisah ape kan, terus balik rumah jugak. Saya nasihatkan korang jangan la tiru macam saya. Bahaya tau bawak moto time hujan lebat tu (cakap type macam pro.. heheh). 

Tajuk Gmail tu ape hal?

Suke melencong kan bile buat entry. Biarla, mukadimah sikit. Hehee... Bukan ape. Saya cuma nak share isi dalam Gmail tu ha. KL hujan pagi ni, kat dalam Gmail pun ikut hujan. Kalau hari cerah, Gmail pun cerah & ceria je. Nasib baik Malaysia dekat garisan khatulistiwa. Kalau 4 musim, mesti dalam Gmail ni pun ikut jugak 4 musim. Hehe.. Ok lah, tu je nak cerita pagi ni.


p/s : Gembira hari ni nak balik kampung! Sesiapa yang baca atau terbaca entry ni, doakan saya selamat pergi dan balik ye. terima kasih ^_^.

10 menconteng:

Bidadari Syurga said...

aik nak tgk gmail akak gaklah. huhuhuh.; excited nie... ada serupa adik tak? ngeh ngeh ngeh

Cik Ezy said...

lawanye background..
hihikk

smge selamat sampai kat kg tu ye..
=)

Ezay Hadry said...

wah cantek..asal ezay pnye gmail tak betuka pn..hehe
inshaAllah selamat pergi dan balik k

Amni said...

kuching panas... tapi petang karang mesti hujan lebat... baru kongsi payung ngan mak ziarah sepupu meninggal.. huhu

k.h.a.l.i.l.a said...

@Bidadari Syurga
hehee... Akak dh check blm? Same x? Background tu boleh set rasenye.

k.h.a.l.i.l.a said...

@Cik Ezy
hehee.. Tu la. Mule2 x prasan die same dgn cuaca tmpat kite.
Alhamdulillah dh slamat smpai rumah :)

k.h.a.l.i.l.a said...

@Ezay Hadry
gmail ezay x btuka ke? Mb kalau ezay gune background same mcm sye bru jadi kut. Hehee..
Time kasih, dh slamat smpai rumah. :)

k.h.a.l.i.l.a said...

@Amni
innalillah... Takziah utk arwah spupu amni. Mcm mna kuching? Hujan x td? :)

Rtp Farra Arisha said...

ha'aah comel saja kan background gmail tu. hehe.

k.h.a.l.i.l.a said...

@Rtp Farra Arisha
hehe... betul2... comel je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...