Support Me Here ^_^

Sunday, July 03, 2011

Jus Durian. Haa??


Assalamu'alaikum dan salam sejahtera semua ^_^. Lai lai lai..... sape mau jus durian. Hehe... saya nak tanye la. Sape penah minum jus durian??? Saya tak pernah rasa. Sedap ke? Tapi tengok tong air pakcik kat atas tu, hampir habis gak la 1 tong air die. Kalau jus durian belanda tu sedap la. Sememangnya saya tau. Kalau jus durian........... saya dah mula bayang dah bau-bau durian, rasa lemak-lemak durian tu. Erk!.... Saya suka durian (tapi tengok jenis jugak). Tapi kalau jus durian.... entah la. Mungkin rasa die macam bubur durian kut? Huhu...

Saya baru 1st time jumpe jus durian ni dalam sejarah hidup saya (hiperbola plak). Tapi memang betul. Huhuu... Saya jumpe kat Pasar Malam Pantai Dalam. Masa tu singgah gerai sebelah, beli kebab. Tunggu punye tunggu. Toleh kiri, toleh kanan. Tiba-tiba..... ehh?? Jus Durian? Macam-macam persoalan la timbul dalam kepala. Rasa die macam mane? Ade ke orang beli? Confirm la ade. Tengok tong la. Huhu.. Memang nak try. Tapi belum ada kekuatan. Tu lah bile mindset awal-awal dah negatif.Tak cuba, tak tahu. Tak kenal maka tak cinta. Eceh....

p/s : makan durian xpe, minum jus durian xpe, jangan telan biji durian sudah.

10 menconteng:

beLLa said...

npe tak try? bru nak tnye sedap ke tak. hee~

♥misz nana♥ said...

erk? sedap ke eh?? x pernah jumpa lagi..

k.h.a.l.i.l.a said...

@beLLa
hehee... blm ade kekuatan lagi nak try.

k.h.a.l.i.l.a said...

@♥misz nana♥
entah le. tapi mcm ramai je org beli. hehee

DanieL AdiE said...

Wow...something new..

try la...rugi wo..

k.h.a.l.i.l.a said...

@DanieL AdiE
mmg nak try. tapi.................. awal2 dh loya tekak. huhu.. tah pape kan. xpe, next time insyaAllah cuba.

bunga said...

ehh..biar betul..sedap ke?

k.h.a.l.i.l.a said...

@bunga
huhuu... x taw la bunga. mungkin sedap kut kalau sejuk2 berais camtu. x try lagi. hehe

nusrah said...

tau tak....
org selalu sgt nampak mende alah ni dekat pasar malam tuh, tapi tak de feeling nak beli..haha..

k.h.a.l.i.l.a said...

@nusrah
tiyah slalu pegi pasar malam tu ke? huhuu... taw xpe. kak lilah memule nmpak.... macam.... haaa??? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...