Support Me Here ^_^

Tuesday, July 05, 2011

Subway 1st Bite!

Assalamu'alaikum dan dalam sejahtera semua ^_^. Ni entry banyak gambar je. Mata dah mengantuk. Balik dari Malam Gema Budaya sempena Festival Kuala Lumpur. IPG Kampus Bahasa Melayu terpilih untuk sama-sama terlibat dalam festival tersebut. Nanti saya update pasal tu. Gambar-gambar kat bawah ni kejadian dan peristiwa akibat diserang virus kelaparan menjangkiti saya, Fatehah dan Bit. Kejadian ni berlaku petang semalam selepas selesai Majlis Perasmian Minggu TMK & Bulan Membaca. Fuhhh.... banyak sesangat aktiviti Julai ni. Jom lah layan ape kami buat setelah diserang virus kelaparan tu... ^_^

Cuba teka kami ade di kawasan mana.
Jawapan : Bangsar Village ^_^

Haa... tengok gambar pun dah tau kan kami pegi mana cari antivirus kelaparan tu. Ni Bit punye pilihan, Meatball Marinara.

Ini pilihan Fatehah. Turkey Breast. Try la korang check roti die ni ade sos ke takde. Sememangnye takde sos sebab Fatehah tak makan sos. Hehee. Kenapa? Tanya la dia.

Sebelum dibuka. Teka saya pilih yang mana for my 1st bite.

Ini milik saya. Chicken Teriyaki. hehee... Tapi terlebih masam plak sebab letak tomato, pickle dengan jeruk cili skali. Takpe, masih sedap. Habis tetap habis. Hehee

Carbonate Drink Grape Flavour ni Fatehah punye. Saya? Of course la Ice Lemon Tea. Takde lain dah. Hehee... Bit? Same dengan saya.

This is Fatehah. Tak tau la kenapa semangat dan bahagia betul muka die dapat makan. For sure sebab virus lapar tadi. Heheh...
(akak cakap dah, nanti akak letak gambar ni kat blog. Huhuu)

This is Bit. Rabi'atul Adauwiyyah. Harap tak salah eja. Hehe... yang ni pun same je. Tapi ter"cover" sket.

Saya dan Bit setelah berjaya melengkapkan diri dengan antivirus kelaparan. Jadi sudah hepy laaa. Sebelum balik diorang tapau lagi sorang sebungkus. Saya? Kasi singgit (RM1) kat cashier, refill Ice Lemon Tea.
Lepas tu balik dengan muka bahagia kerana perut dah kenyang. Alhamdulillah..... ^_^

p/s : percaya ke tak percaya, ini 1st time saya makan di Subway. Tak kisah la. Hehee...

6 menconteng:

Bidadari Syurga said...

amboi... akak tak pernah rasa subway lagi... nanti akak usha t... jeles tgk korang makan cenggini....

k.h.a.l.i.l.a said...

@Bidadari Syurga
hehee... try la kak. not bad. kami kalau makan memang feeling abis. hahaa

FatehahZ said...

Saya telah dipaksa untuk memberi pose itu..haha =P

k.h.a.l.i.l.a said...

@FatehahZ
hahahaa.... paksa rela kan? ekspresi perasaan sebenar. haha

bunga said...

aduhhhh...tlongg.bunga lapor ni..ehee

k.h.a.l.i.l.a said...

@bunga
hehee.... bunga makan la. memang kenyang la telan benda ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...