Support Me Here ^_^

Monday, May 16, 2011

Contest Bergambar Depan Cermin

(klik gambar untuk join contest)

Saya baru je jumpe blog ni dari blog Bangku Kosong. Macam menarik je nak join contest cik Hafidzah Hafidz ni. Hehee... Contest ape? Contest Bergambar Depan Cermin. Macam mana nak join? Mula-mula mesti la kene pergi ke entry beliau, klik kat banner atas tu.

Syarat-syarat yang cik ni senaraikan (kopipanas terus dari blog die);

:34: Letak Banner kat atas ni dalam post entry..link kan terus pada blog fyza.. 
(sudah)

:34: Tak payah letak banner ni kat sidebar, lagi senang kan =)
(semestinya ^_^)

:34: Terbuka pada semua, tapi fyza galakkan student la..yang dah bekerja, kalau nak masuk, TAK DE HAL la kan..lagi ramai lagi meriah >.<
(belajar lagi ni)

:34: Gambar sekeping jek hikhik..tembak kalau letak lebey tehee~
(ohoooo hokey hokey)

:34: Blog Individual - letak gambar sorang2 je okai..ramai2 fyza tak terima

untuk Blog Couple - letak gambar sorang boleh, letak gambar berdua pun boleh, dua2 fyza terima - updated
.
.
.
.
ok ni gambar saya

(apesal macam kurus gambar ni?)

:34: Tag-menge-tag pulak, uolss Tag 4 orang Blogger yang lain - updated

Mau tag siapa yaaa??
.
.
ok


DONE!! tu je syarat dye..

Penyertaan saat-saat pra akhir ni.
Tarikh tutup : 18 Mei 2011.

Ok, itu saja. 
Mau hantar dah.

Teriama kasih sudi baca
Assalamualaikum.
Daaa.....

13 menconteng:

man yusoef said...

waa..gud luck ok..dah lama tak join contes2 ni

k.h.a.l.i.l.a said...

@man yusoef
time kasih. ni saje je ni boring2. ^_^

Hafidzah Hafidz said...

okai! cek!! thank you 4 joining! all the best! XD ouh, lupa nak ckp, awak nampak comel hehehe =P

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

all da best dik ;)
gbr tu sgt cimel..mmg kurus hehe ;)

sis jeles nak kurus cmtu juga..

Izyan Masri said...

YAN MEMANG BANYAK GAMBAR DEPAN CERMIN NI.SUKA2 :D THANKSS TAG YE SAYANGGG ^^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Hafidzah Hafidz
hehee... time kasih ^_^. tuan c0ntest c0mel lagi..... thanx 4 c0ming here.

k.h.a.l.i.l.a said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥
mekasih akak pinky. gambar lame tu. skrg dah berlaku penambahan milimiter dah. hahaa... boleh punye akak, slimworld ade ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Izyan Masri
hahaa... sesame.. ap lgi yan, cepat2 join contest ni. simple mimple je. hehe

risa said...

alololo comelll

k.h.a.l.i.l.a said...

@risa
ape yang comel tu kak risa? heheh.... time kasih ^_^

Hafidzah Hafidz said...

boleh check result~

Hafidzah Hafidz said...

congratulation dear..hehe >.< you're the winner ^.^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Hafidzah Hafidz
time kasih banyak2. heheee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...