Support Me Here ^_^

Sunday, May 22, 2011

Segmen : Blog Review By Pandai Ke Aq Berceloteh

(klik banner untuk join ok)

Join blog review lagi? Yaaaa... haha.
Kali ni join blog review oleh Maira Queen, 
Dinda si Penulis Senja.
Heheh

Apa yang perlu buat?

1. Buat satu entri, letak banner dan linkkan ke entri beliau. (sudah)

2. Bagi pendapat tentang blog beliau.
Bagi saya blog Maira dah ok, tak taw nak komen sangat. Selalu jugak bukak blog beliau dan kalau baca entri yang berunsur nasihat untuk blogger baru macam saya ni, saya nak cakap, nasihat Maira tu sangat-sangat la berguna. Time kasih ^_^. Tapi kalau Maira edit lagi header bagi nampak lebih eksklusif, laaaagi best!

3. Kene nyatakan kenapa saya nak direview oleh beliau.
Saya nak direview sebab :
- saya seorang blogger yang masih baru.
- telah direview sebelum ni.
- baru je ejas balik blog ni.
- perlukan nasihat untuk penambahbaikan.

4. Follow blog beliau. 
(die tak paksa, tapi saya dah lama follow. hehe)

5. Tag sorang kawan.
Nak tag sape ye?
Okeh
.
.
.


Siap! Maw hantar!

7 menconteng:

syufaa said...

rjinnye cik big apple ni join segmen..hihi.. :)

k.h.a.l.i.l.a said...

@syufaa
ahahaaaa.... time2 nak exam ni, memang rajin bende2 gini

MaiRa QuEeN said...

direview suda..
http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/review-blog-lagi-by-pandai-ke-aku_28.html

MaiRa QuEeN said...

direview suda..
http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/review-blog-lagi-by-pandai-ke-aku_28.html

k.h.a.l.i.l.a said...

@MaiRa QuEeN
trima ksih banyak2 maira ^_^

Ini Kisah Tia said...

singgah dari blog Maira ;)

Bila Ku Temu Bahagia

k.h.a.l.i.l.a said...

@Ini Kisah Tia
hye, time kasih dtg sni. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...