Support Me Here ^_^

Friday, May 06, 2011

UPDATE ::: Case 39 And Link To Download


Haa.... semalam saya tercari-cari kat mane nak download movie Case 39 ni kan. Lepas tu saya post entry sebelum ni di Gang Blogger. Dan..... pagi tadi saya check, Down-LOAD telah beri saya link blog untuk saya download movie ni. Ohhh... suke suke!

Time kasih Down-LOAD ^_^

Ini la die link blog tersebut
banyak movie boleh download dari blog ni taw ^^

Haa... yang jadi tajuk utama kat sini, ini link die

Korang-korang yang berminat, boleh la klik kat link tu untuk download, ok.

Kat bawah ni saya selitkan sekali screenshot dari movie Case 39

.
.
.
.
.
.
.

mempersembahkan...

.
.
.
.
.
.








Mungkin ni la kut "syaituuuuuunnnnnn" dalam diri budak perempuan tu...

*** sumber gambar dari Pakcik Google
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ok lah... tu je nak update. hehee... 

saya belum download lagi, sebab internet agak demam suam-suam kuku. lembapsss sikit. huhu...

ok lah, terima kasih baca entry ni

daaa....
As salam....

6 menconteng:

~~Ticer Wann~~ said...

wahh nak tengok la... cam best ja

k.h.a.l.i.l.a said...

@~~Ticer Wann~~
try la tgk cite ni ticer wann. ^^... rumet sy kate best ^^

syufaa said...

yeayyy3!!!
maceh awak bg linkk!
mmuwaahhh! =P

k.h.a.l.i.l.a said...

@syufaa
hehee... same2... sy plak nk mekasih kt page FB Down-LOAD yg kasi link tu. hehee... try la dnl0ad. sy x dnl0ad lagi. tenet sgt s0pan. huhuh

Ary ariasputera said...

bez bez

k.h.a.l.i.l.a said...

@Ary ariasputera
ary dh teng0k ke cite nih?? bru je dnl0ad, ade 3 part... tp.... dpt part last je... huhu T_T.. tenet sgt s0pan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...