Support Me Here ^_^

Friday, May 06, 2011

I Want to Watch This Movie : : Case 39




Haishhh..... ni rumet punye pasal la ni pegi cerita die tengok triller movie bertajuk Case 39. Kalau ikut ape yang die dah bagi tau, Case 39 ni mengisahkan tentang seorang budak perempuan yang ade sifat "syaituuuuunnn" sejak lahir lagi. Mak ayah budak ni penah try nak bunuh die dengan cara masukkan die dalam OVEN. OVEN tau! bukan almari besi. Tapi budak ni berjaya lepaskan diri dan diselamatkan oleh seorang perempuan (Renee Zelweger) <----- betul ke tah ejaan nih, dan seorang polis. Lepas dari peristiwa tu, ramai orang yang terbunuh disebabkan oleh budak perempuan ni. Macam mana die bunuh......?? Dengan cara menelefon mangsa dan buat mangsa berilusi tentang perkara yang mangsa tu takuti (contoh, korang diilusikan dengan bende yang menjadi korang punye fobia la). Mangsa-mangsa tu termasuklah gewe (pakwe) perempuan yang selamatkan dan bela die tu. 

Hmmm..... dengar cerita macam menarik.... nak tengok.. nak tengok...! Nak downl0ad kat mane eh? tak reti la.... huhuhuuu.... Cari kat Gempak.org macam tak ada je. Kalau sesiape tau, kasi link boleh??? hehee... 

(oit...! kau nak exam, sibuk plak cari movie la ape la. Pi cari nota, dok diam-diam, bace)
.
.
.
.
.
.
.

 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Terima kasih sudi baca..
Tataa..

4 menconteng:

syufaa said...

wowww!! awkkkkk!!! best la cite nihhh!! nk dwload jgk nti!! haha

excited tak tentu pasal =.="

[sutera kasih] said...

tak prnh dgr..tp sinopsis tu mcm best je kan..nk carik jgk lah nnti..

k.h.a.l.i.l.a said...

@syufaa
tu laaa.... bau pun dh taw sure besh nih.... saba ek, jap lgi nk update pasal cite nih

k.h.a.l.i.l.a said...

@[sutera kasih]
sutera kasih, sy pun bru dgr cite ni. rumet la bagi tau. huhuu.... jap2 lagi nk update pasal cite nih. jmpe link utk dl0ad ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...