Support Me Here ^_^

Tuesday, May 17, 2011

Segmen Review Blog Oleh Norlida Ramli

(klik gambar untuk ke entri segmen beliau)

Sekejap lagi nak turun makan (err... beli makanan). Tapi sebelum tu, nak join segmen cik adik Norlida ni dulu. Hehee... Baru je follow blog cik adik Norlida ni, jumpa dari blog Penulis Senja. Untuk maklumat lanjut sila pergi ke entri segmen cik adik Norlida ni dengan klik banner di atas ok. 

Ehhh.... jom ramai-ramai join segmen ni.

Ok, tu je entri pendek buat kali ni.
Terima kasih sudi baca.
Assalamualaikum
Daaaa....

11 menconteng:

♥ norlida ♥ said...

hehe..thanks join =)
nant dh review, ida inform ok ^^

k.h.a.l.i.l.a said...

hehe... same2.... baikkk ^_^. thanx 4 coming.

dea izzana said...

waa.. seronok2.. mcm best je :)

k.h.a.l.i.l.a said...

@dea izzana
heheee... mg best! jom join ramai2 segmen cik norlida ni. ^_^

mcm ni lah said...

tinggal jejak dan follow

k.h.a.l.i.l.a said...

@mcm ni lah
time kasih... nnt sy mnyusul ^_^

♥ norlida ♥ said...

sudah direview..jom tengok

http://norlida89.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blog-part-2.html

zacky ~786~ said...

dtg sini dr blog norlida

MaiRa QuEeN said...

kite direview bersame..dtg melawat..dh follow pon..nice blog..ikut je saranan norlida tu..huhuhu..

tq masukkan maira kat bloglist awak...mcm x caye je..

k.h.a.l.i.l.a said...

@zacky ~786~
time kasih dtg sini zacky ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@MaiRa QuEeN

hehee... same2.. time kasih dtg sini. blog ni dh di ejas slepas dpt nsihat dr norlida. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...