Support Me Here ^_^

Monday, May 09, 2011

"SEGMEN" REVIEW BLOG BY PENULIS SENJA

(klik gambar untuk link segmen ini)

Wahai jiran-jiran dan rakan-rakan sekalian..................!! Penulis Senja a.k.a PS buat segmen lagi ni haa... Segmen ape? Tu ha kat atas tu, "SEGMEN" REVIEW BLOG BY PENULIS SENJA. 
Nak taip banyak-banyak mata saya dah sepet ni pagi-pagi buta join segmen
(Pukul 1.41 pagi -->> pagi buta la kan)

Ape korang kene buat ialah seperti berikut;

Memetik rambutan ayat-ayat dalam blog PS

1. korang follow blog ps ( tak wajib )


2. buat entry khas untuk segmen ps bertajok " SEGMEN " REVIEW BLOG BY PENULIS SENJA "



3. dalam entry korang .. letak HEADER cool bawu ps kat atas tu ... cool ke ?? ntah la .. mas ahmad safwan kate cool .. ekekek



4. dalam entry korang tu .. korang cakap ape yang korang suke dan ape yang korang tak suke dari blog ps nih .. ( WAJIB )



5. gi taw 2 blog yang korang suke ( tak yah letak header dorang ) 



contoh : saye suke blog : MAS AHMAD SAFWAN DAN PAKCEK BIOLA 



6 . dah siap entry hanta kat entry nih ... !!!



Sudah ngantuk, lagi nak tido.... meh saya buat syarat keempat. PS suruh tulis ape yang saya suka dan apa yang saya tak suka dalam blog beliau.

Saya TAK SUKA
-PS selalu tukar-tukar header. Smart pulak tu. Geram. Jeles. ;p

Saya SUKA
-PS banyak puisi. Bila baca memang membuai rasa. Mula la teringat kat insan-insan tersayang. Hehee... Saya jarang buat puisi, mood tu kadang-kadang susah nak datang, jadi baca kat PS je la.


Okeh, part WAJIB dah selesai. Sekarang perlu nyatakan dua blog yang saya suka
Emmm..... banyak sebenarnye. Macam mana nak pilih ni?

Saya suka blog si cik adik Nusrah. Penulisannya sangat terkesan di hati saya. Tak percaya, cuba la baca blog dia.
Satu lagi, blog Dr. Cinta. Penulisan di blog ni pun seakan-akan si cik adik Nusrah. Cuma yang berbeza Dr. Cinta lebih menjurus ke arah topik cinta.


Blog lain masih banyak.... tetapi, dua blog inilah yang sangat terkesan di hati. hehee.. Kalau nak tengok, ade list blog yang saya suka kat sidebar tepi tu ^_^. Tapi sebab PS suruh nyatakan dua, jadi saya nyatakan dua je lah.

Okey, dah selesai. Itu saja lah dari saya ye PS, jiran-jiran dan rakan-rakan sekalian ^_^



Terima kasih sudi baca
As Salam

4 menconteng:

Srikandi Bonda said...

Salam perkenalan & follow.Dtg dr blog penulis senja. Nice blog. Keep it up! :)

waN Mohd Salim said...

review awak

waN Mohd Salim said...

http://www.penulissenja.com/2011/05/review-lagi.html

k.h.a.l.i.l.a said...

@waN Mohd Salim
weee..... mekasih PS ^_^. dh bce. wane pink ek? heheh... boleh2 maybe someday lepas boring ngan biru ni. hehee.... skarg blm byk mase nk renovate blog, cuti nnt bole try punye. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...