Support Me Here ^_^

Tuesday, May 24, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!


Assalamualaikum semua. Contest ni dah lama encik Asyraff dengan kawan die blogger aarrghitsme promote. Macam yang die dah janjikan, 22  Mei lepas, contest ni mula. Dah lame gak tunggu contest ni sebab hadiah die sangat lumayan. Hehee... Tapi tujuan utamanya, nak meriahkan majlis ni ha. Kat bawah ni terus kopipanas dari entri original die :
___________________________________________________________

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
 Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:    (lame dah follow ^_^)



2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.  (baikkkkk...!)

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite.. (hokey.....!)

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni: (ok!)


5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan) (ok!)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:


MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

______________________________________________________________________

Ok lah. Jenuh selongkar album. Saya letak yang ni la ye.


Senyuman saya paling ceria sebab saya tahu dua insan hebat kurniaan Ilahi itu menyayangi saya sepenuh hati.
Dua insan hebat itu siapa? Tak perlu cemburu kerana kamu juga ada.
Ayahanda & Bonda

Tag 3 orang ni :
Atira Wahid ;)
Izyan Masri ;)
Shazatul Hazirah ;)

Yang lain-lain pun boleh join, klik link penganjur kat atas.
Ok, dah. Maw hantar.
Assalamualaikum

14 menconteng:

Ashraf Jalil said...

mekaseh join =D gudluck!

k.h.a.l.i.l.a said...

@Ashraf Jalil
same2.. time kasih juge ^_^. meriah betul contest ni. tahniahhh...

Aqilah Kamarudin said...

wish you all the best sis :)

Izyan Masri said...

WAAH.YAN KENE TAG.TAPI SENYUMAN YAN TAK MENARIK.MACAM MANA NI? XD

k.h.a.l.i.l.a said...

@Aqilah Kamarudin
hehee.... time kasih aqilah ^_^. dh join blm? kalau belum meh lajoin skali ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Izyan Masri
ahahahaaa..... ce try senyum sikit. haaaa.... tu kan sweet je senyum tu ^_^

Cik Ezy said...

gud luck!

Mrs. Farhan said...

Gudluck. Hehehhe. Datang singgah sini. =)

k.h.a.l.i.l.a said...

@Cik Ezy
mekasih ezy ^_^ meh la join skali.

k.h.a.l.i.l.a said...

@Mrs. Farhan
time kasih sudi singgah sini. dh join? kalau blm meh la meriahkan contest en. asyraf ni. hehe

Adam Narzuan said...

good luck.. manis senyuman 2.. huhuhu..kena follow nih..

k.h.a.l.i.l.a said...

@Adam Narzuan
time kasih sudi singgah dh foll0w ^_^.
join la skali

cucu umie said...

semogab erjaya ya..aduyai, mcm nk join jer?? hadiah yer lumayan gitu tpy lme plak nk tunggu tarikh yer..hehe

k.h.a.l.i.l.a said...

@cucu umie
heheee... meh la join skali. meriahkan contest ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...