Support Me Here ^_^

Monday, May 16, 2011

This Is Super Duper Really Unexpected


Cuba lihat tarikh dalam bulatan merah di atas



kemudian......


Lihat pula tarikh dalam bulatan di atas.



Sudah??



Hehheee....



Same kan? Cuma tahun je lain. Saya 19 September 1988, Syufa pulak 19 September 1990. Kire saya kakak la. Hahaa.... Syufa ni pun blogger juga tau. Lagi banyak pengalaman dari saya. Kat bawah ni banner blog beliau. Sila klik kalau nak jenguk blog beliau ok.


Ape yang saya nak cerita ni sebenarnya, saya betul-betul tak sangka tarikh lahir Syufa ni sama dengan saya. Saya kenal die, atau lebih tepat, blog die http://psychedelicacufa.blogspot.com/ lebih kurang bulan Mac lepas. Mase tu baru aktif semula blog ni, baru rajin nak blogwalking. Hehhee.... Syufa ni sangat mesra, blog die sangat comel, lepas dia renovate blog die hari tu, laaaaaaaaagi la comel blog dia (ohhh jeles jeles ade blog comel gitu...heheh)

Dah lame-lame dok sembang kat facebook, tiba-tiba saje nak tengok Syufa ni umur berapa. Then........ ehhhhh.....??????? Same la pulak. Tahun je lain. Hahaa.....! Punye la lame dah sembang-sembang, tak pernah perasan la pulak tarikh lahir tu sama. Korang pun mesti ada pengalaman jumpa orang lain yang sama tarikh lahir kan? Alaa..... mesti dah belambak-lambak kan? Saya dah jumpa beberapa orang. Mungkin lebih kurang 10 orang kut, termasuk la si Cik Syufa ni haaa.... haha. 



Salah seorang yang sama tarikh lahir ialah Adam AF. Ewahhh.... nak jugak state kat sini. huhu...
Tapi saya bukan la kipas-susah-mati Adam AF ni. Eh, tapi saya ade sorang member nama Adam gak. Hahaa... nice person.


Ok lah.. itu saja la buat kali ini.


Terima kasih sudi baca.

Assalamualaikum.
Daaaa......

5 menconteng:

syufaa said...

opss!!
hahaha..saye muda la kan?
hehehe.. =P
xpe2..maintain~
blog awak pon comey la! =)

k.h.a.l.i.l.a said...

@syufaa
hahaa.... mude sikit je. kui3..... time kasih, comel sikit je. haha

merahitujambu said...

bstkan dapat kawan tarikh yang sama...ritu pon blog walking terjumpa kawan tarikh sama..suka sgt baca

merahitujambu said...

bstkan dapat kawan tarikh yang sama...ritu pon blog walking terjumpa kawan tarikh sama..suka sgt baca

k.h.a.l.i.l.a said...

@merahitujambu
heheee.... tau xpe. boleh pulak x pasan dh lame sembang. kalau jumpe same tarikh, sama tahun, laaaaagi beshh! hehe...time kasih dtg blog ni ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...