Support Me Here ^_^

Monday, November 21, 2011

Diana Amir Cantik di FFM 24 ^_^



Hai semua ^_^. Semua orang tau Diana Amir dah berubah kan. Paling ketara dari segi penampilan dia. Terus terang dulu saya tak minat pun Diana Amir. Saya tengok dia macam sama je dengan artis-artis lain. Tapi semenjak dia berubah, semenjak dia bertudung, tiba-tiba je minat dengan Diana Amir. Sweet sangat bila dia pakai tudung. Bukan senang nak berubah kepada sesuatu yang bukan menjadi kebiasaan kita. Lebih-lebih lagi dia dikenali ramai. Semoga dia teruskan perubahannya yang baik tu.

Kat atas tu gambar latest Diana Amir semasa di Festival Filem Malaysia Ke-24. Tadi jalan-jalan kat blog Abang Nara, tengok gambar-gambar FFM 24. Ada lebih dari 40 gambar, tapi gambar Diana Amir ni je yang menarik perhatian saya. Sweet kan dia ^_^. Maaf, gambar selebriti kat sebelah Diana Amir tu saya kaburkan sebab saya nak share gambar Diana Amir je. Huhu...

Semoga rezeki Diana Amir semakin mencurah-curah selepas ni. Menanti jugak lakonan Diana Amir dengan penampilan baru ni ^_^. Ke dah ada? Saya je yang tak tengok lagi. Lame dah tak tengok tv. Kat hostel tak rajin nak pegi bilik tv. Huhu

Penghargaan gambar :
MIG Online
Beautifulnara.com


p/s : Suka Irma Hasmie & Heliza juge ^_^.

6 menconteng:

Nurul ain said...

diana amir cantik sangat...

MamaEma said...

memang cantik

.faris. said...

alhamdulillah. makin cantik bila bertudung. ade filem baru dyer yg bertudung. 7 petala cinta.! nanti kan. hehehe.

k.h.a.l.i.l.a said...

@Nurul ain
kan.. lagi cantik bila dia bertudung.

k.h.a.l.i.l.a said...

@MamaEma
betul tu kak ema. ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@.faris.
alhamdulillah.. oo yeke? huhuu... nak tengok la nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...