Support Me Here ^_^

Monday, November 14, 2011

Laugh Easily Just by Wacthing Them ^_^


Hye semua! Nampak tak perkataan Assalamu'alaikum / Salam Sejahtera kat atas ni? Thanks to Lyssa Faizureen for your tutorial ^_^. Mungkin ramai orang dah buat, tapi saya baru ni nak buat. Sebelum ni tak tau macam mana nak buat. Huhuu...




(LINK)

Ok lah, entry pendek je untuk malam ni. Saya nak share salah satu video Maharaja Lawak Mega, kumpulan BP Minggu Kedua. Sape dah tengok, tau la cerita dia macam mana kan? Saya tak tau orang lain. Tapi saya rasa kelakar. Haha... Sape belum tengok, jom tengok kat sini.




Kagum dengan semangat dan kesungguhan Bob Kuman walaupun kurang sihat ^_^. Goodluck Bob Kuman & Sobri. Kumpulan lain ade jugak yang best bagi saya macam Boboi & Saehu.


p/s : Ingat nak post pasal video Adlin Aman Ramli Minggu 2, tapi dia sangat seksi. Tak jadi lah. Huhuu...

9 menconteng:

Bidadari Syurga said...

1st.... yeahhhhhhhhh

Bidadari Syurga said...

heeee untuk komen.. kita minat yg nie gak... hahahahaha

DanieL AdiE said...

Yup2..sgt kagum dengan BOB KUMAN!!

Semoga kesihatan beliau bertambah baik..

k.h.a.l.i.l.a said...

@Bidadari Syurga
hahaa.... tahniah kak bidadari ^_^. best kan kak diorang tu. selamba je.

k.h.a.l.i.l.a said...

@DanieL AdiE

kan? kadang2 kita yg sihat ni pulak yg kurang semangat. InsyaAllah... amin.... sama2 kita doakan utk Abg Bob ^_^

Woofer Storm said...

tak tgk pun benda ni..tkde astro..cian sy..hehe


follow kamu^^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Woofer Storm

huhuu... yeke? saye pun tengok bile balik kmpung je. xpe, boleh tengok kat Youtube :) Thanx Woofer.

Rtp Farra Arisha said...

semoga mereka dikurniakan kesihatan yang baik selepas ini! :')

k.h.a.l.i.l.a said...

@Rtp Farra Arisha
Aminnn... harap mcm tu jugak Farra. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...