Support Me Here ^_^

Monday, November 14, 2011

Top 10 Contest SISPA by Daniel Adie ^_^

Assalamu'alaikum ~ Salam Sejahtera

(ini adalah sticky post)


Hye semua.............. lama saya tatap skrin laptop ni sebelum mula taip entry. Perasaan bercampur baur. Otak kelu nak berfikir. Otak boleh kelu ke? Kelu lidah ade la. Huhuu... Sebelum ni saya ada join contest anjuran blogger Daniel Adie dalam entry ni. Tujuan utama nak support 1st contest Daniel Adie ni. Suka-suka, biasa la kan. Tanpa disangka, rezeki saya dipilih oleh 4 orang juri yang Daniel Adie dah tetapkan dan saya tersenarai dalam senarai Top 10 contest tu. Kat bawah ni gambar yang saya pertaruhkan.


Mula-mula cousin saya si Faris Afif yang bagi tau pasal Top 10 tu. Dia suruh saya pegi tengok. Betul rupanya saya ada dalam list tu. Tak percaya? Kat bawah ni saya print screen dari page Daniel Adie. Ada sembilan lagi blogger yang terpilih dan ade blogger yang saya kenal sebelum ni terpilih jugak. Tahniah semua ^_^.


Sebenarnye, saya tak sangka at last contest ni akan ade sesi LIKE mengeLIKE.... Huhuu. Sangat tak biasa benda macam ni. Tapi disebabkan keperluan contest ni macam tu, then saya buat jugalah. Alhamdulillah, ni rezeki yang Allah bagi kan? Macam mane sekali pun keputusannye nanti, setiap orang daripada 10 blogger yang terpilih ni akan dapat hadiah dari Daniel Adie ^_^. Alhamdulillah..... Hadiah-hadiahnye sangat sweet. Suka sangat ^_^.

(tarik nafas panjang-panjang......... then, lepaaaaasss...)

Okay, dengan ini... secara rasminya saya ingin memohon bantuan dari kalian semua yang membaca blog / entry ini untuk LIKE gambar saya tu (muko den dah kobas ni aaa)...

Macam mana nak tolong saya?

- 1st -
Mari singgah dan LIKE Fanpage Daniel Adie

- 2nd -
Klik album Top 10 Contest DANIEL ADIE : SISPA dan LIKE pada gambar saya.
atau terus klik pada link di bawah ni dan LIKE ye

Kalian boleh jugak LIKE gambar-gambar blogger lain yang terpilih. Saya tak halang sebab yang lain pun menarik juga ^_^. Terima kasih kepada sesiapa yang sudi tolong saya. Terima kasih juga kepada 4 orang judges yang dah buat pemilihan. 


p/s : You make me smile today ^_^. Thanx a lot!

22 menconteng:

Faaein Talip Roy said...

semoga berjaya yer khalila..

dapat hadiah..

share2 lah.. hehehe.. ;p

k.h.a.l.i.l.a said...

@Faaein Talip Roy
hehee... insyaAllah... nanti sy share kat sini ^_^

Nurul ain said...

tahniah awak... jgn lupa, share2 hadiah dengan ain tau :D

k.h.a.l.i.l.a said...

@Nurul ain
hehe... mekasih ain. insyaAllah nnt sy share kt sini ^_^

DanieL AdiE said...

TAHNIAH Khalila..

Jgn risau..dah confirm2 dpt hadiah..

k.h.a.l.i.l.a said...

@DanieL AdiE
hehee... thanx Adie... (dah bape kali thanx dah ni)...

duk dalam list 10 tu pun dh bsyukur sesangat. waiting for my angry bird. hehe

ErnieFaizal Siti said...

hai khalila..gud luck yea..dah like ur pic.. :)

k.h.a.l.i.l.a said...

@ErnieFaizal Siti

TQ so much Ernie ^___^

Rtp Farra Arisha said...

congrats to the top10 winners ;)

k.h.a.l.i.l.a said...

@Rtp Farra Arisha
time kasih farra ^_^

RinsyaRyc said...

eih~ awak? ade sye tngok kontes ni. siap stalking gegambo. n ade like gegambo yang ade. egege. gudluck tau!

k.h.a.l.i.l.a said...

@RinsyaRyc

hahaa... yeke? ye, saye la ni. mekasih taw. ^_^. RinsyaRyc.... awk punye komen kat entry contest blogger idol tu tmasuk kat spam, pastu terdelete plak! tak sengaje.... huhuu.... tapi die memang h*n*em pun. huhu

NUR AYNIE said...

tahniah!!! pasnie sye g like yer..=)

k.h.a.l.i.l.a said...

@NUR AYNIE
time kasih banyak2 Aynie ^_^

محمد رازيق said...

all da best khalila

k.h.a.l.i.l.a said...

@محمد رازيق

trime kasih Ajik ^_^

fiQ'Ra said...

haaa... ni kan contest yg awk mksudkan... tak apa.. gud luck tau awk ;) meh sy tlg like ~

k.h.a.l.i.l.a said...

@fiQ'Ra
ha'a, ni la die. hehee.... trime kasih banyak2 fiq'ra ^_^

EpoLღKekunangpelangi said...

dah menang dah? eh? ;p

k.h.a.l.i.l.a said...

@EpoLღKekunangpelangi
blm la Ep0l. hari ni last untuk main LIKE2.. esok baru taw sape menang. huhu

Nurul ain said...

eyh, keputusan contest ni adie dah umumkan ke khalila??

k.h.a.l.i.l.a said...

@Nurul ain

eh, blm lagi ain. kat blog Adie katenye nak umum 16/11. esok ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...