Support Me Here ^_^

Tuesday, November 08, 2011

Yuna - Deeper Conversation

Assalamu'alaikum ~ Salam Sejahtera




Hye semua. I'm going to share a song today : Deeper Conversation by Yunalis Zarai @ Yuna. Actually, saya jarang layan lagu Yuna. Tapi macam mana entah, malam tadi jumpa lagu ni kat Youtube. Bila saya dengar, macam ada sesuatu yang bermain dalam kepala. Then, saya cari-cari lagi, jumpa video kat atas tu dengan lirik sekali. Selalunya saya akan share klip video, then akan type sekali lirik die kat bawah video tu. Tapi kali ni, saya share video klip sekali dengan lirik. It is different when you hear a song for the first time together with the lyrics. Yes, saya first time dengar lagu ni. Tah pa pe kan. Huhu... Sesiapa yang seangkatan dengan saya, silalah dengar lagu ni.

Have you ever wanted to have a deeper conversation with someone? Talk about something heart-to-heart. Nak berbual tentang sesuatu yang selama ni jadi tanda tanya. Maybe sorang fikir macam ni, tapi sebenarnya macam tu. Sorang lagi fikir macam tu, tapi sebenarnya macam ni. Yes, saya pernah. Tapi tak pernah ada kekuatan. Akhirnya, I just choose to be positive.


p/s : (^_^)

6 menconteng:

Azham Vosovic said...

yeah....my favret too!

DanieL AdiE said...

TAHNIAH!!!

http://danieldeadie.blogspot.com/2011/11/top-10-contest-daniel-adie-sispa.html

Faaein Talip Roy said...

adeh.. pestaim jugaklah dengar.. hehehe.. ;p

k.h.a.l.i.l.a said...

@Azham Vosovic

best kan.... ade deep meaning

k.h.a.l.i.l.a said...

@DanieL AdiE
thanxalott Adie dan 3 other judges ^_^
appreciate it so much!

k.h.a.l.i.l.a said...

@Faaein Talip Roy
hahaa... amacam? best tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...