Support Me Here ^_^

Sunday, November 27, 2011

Orang TAG, Saya Jawab ^_^




Hai semua ^_^. Cik adik Tyra tag saya tadi dalam game ni. Macam borang mengenal diri pulak. Hehee... Dah di tag, jadi saya jawaplah soalan-soalan yang ada. Nak tengok jawapan-jawapan saya? Ok, jom baca kat bawah.



Gambar macam takde kaitan. Tapi, Price Tag? Ade la kait sikit. Huhu


Check this out : RULES.

1. must post this rules.
2. post 11 things about themselves in their post.
3. have to choose 11 people to tagged them in their post.
4. don't forget to go their page and tell them.
5. no tag back!
6. no stuffed in the tagging section that ''YOU ARE TAGGEG IF YOU ARE READING THIS'' YOU LEGITIMATELY (a.k.a really trust with all honesty) have tagged 11 people.


11 THINGS ABOUT ME :

1. A 23 y/o lady (2011)
2. Seorang bakal guru sekolah rendah ^_^
3. Pemalu sebenarnye, tapi buat-buat tak malu ;p
4. Ade lesen motor, tapi tak ada lesen kereta (rempitkah?)
5. I love blue, tapi sekarang dah mula suka pink.
6. Selalu order Ice Lemon Tea
7. Window shopping itu terapi ^_^. Tak beli pun tak apa.
8. Suka makan mangga muda cicah budu. Korang penah try?
9. Senang tacing bila melibatkan hal orang-orang tersayang.
10. I love action movies as much as i love romantic movies.
11. I am a listener ^_^.

DONE.


MY ANSWERS :

1. Korang tengah buat apa?
= Answering Cik Tyra's questions ;p .

2. Hari ni dah makan berapa kali?
= Emm... dua kali.. owh! 3, 4 kali campur makan rambutan dan pulasan.

3. Lokasi korang sekarang?
= Atas lantai, depan tv, dalam rumah. Teluk Intan, Perak.

4. Lagu apa yang korang tengah dengar?
= On Rainy Days, lagu korea di 'cover' oleh Amalia Alias. Nak dengar? SINI

5. Di suatu sudut seseorang sedang?
= Mengadap laptop, online ^_^

6. Terjaga dari tidur korang buat apa?
= Golek-golek, check handphone, bangun pergi toilet.

7. Hari ni korang sakit hati dengan?
= Semut!

8. Ada telefon mak ayah tak hari ni?
= Tak ada, sebab diorang ada depan mata. Jadi, cakap mulut lagi senang. Huhu..

9. BFF korang yang paling sengal?
= Hahah... ade la budak-budak ni 2, 3 orang.

10. Korang buat apa lepas update blog ni?
= Emm... mandi kut.

11. Adakah korang bahagia dengan LIFE korang sekarang?
= Alhamdulillah. Bahagia dengan apa yang ada. Cuma harap hari esok lebih baik dari hari ini.


My SIMPLE QUESTIONS :

- No Question -


Maaflah, dua perkara saya tak buat iaitu listkan soalan dan tag 11 org jiran-jiran blogger. Jadi game tagging yang sampai kat blog ni tak berkembang. Bukan saya taknak teruskan perkembangan game ni. Tapi, saya dah buat disable highligt kt blog ni. Jadi nanti susah plak kawan-kawan yang saya tag nak copy ayat kat atas. Is that ok? Cik Tyra, thanx for tagging me ye. ^_^.


p/s : Tak apa ke kalau saya buat disable highlight dalam blog ni? Sebenarnya, baru je buat. Huhu...

5 menconteng:

Nurul ain said...

disable highlight takpe.. tp jgn la disable right click... susah mau ke new tab kan..

k.h.a.l.i.l.a said...

@Nurul ain

haaa... ha'a... betul2.. kene tekan ctrl+click

Tyra Lullaby said...

mekaseyh sis ^^ hehe tak pakse pun tp tengs sudi layan tagging ni =)

k.h.a.l.i.l.a said...

@Tyra Lullaby

hehee... xpe2. sy enjoy buat bende ni. hehee

k.h.a.l.i.l.a said...

Rin : hehee.. rin x jaat la. rin dh buat cerpen2 yg buat sy enjoy sangat2 bace taw ^_^.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...