Support Me Here ^_^

Tuesday, November 22, 2011

Fesyen : Gimme Some Colours - Polyvore


Hai semua ^_^. Lama tak main Polyvore. Korang tau tak Polyvore tu apa? Salah satu yang korang boleh buat kat Polyvore tu adalah seperti gambar kat bawah tu. Mix and match pakaian, aksesori dan macam-macam lagi. Art expression pun boleh buat kat Polyvore tu. Tapi saya tak pernah try lagi. Semua yang saya buat cuma mix and match outfit saja. kalau nak shopping online pun boleh kut. Kut la. Saya tak sure. Dolar-dolar tu. Ceq mana mampu wehh... Hehee... Kalau tak minat memang boring. Tapi bila dah siap best pulak. Mix and match yang saya buat kat bawah ni bila dipakai, sesuai untuk gaya muslimah. Saya tak dapat la nak tunjukkan macam mana nak gayakan kan, sebab semua tu cuma gambar dalam alam maya je. Realiti tak ada kat tangan saya. Huhuu... Jadi korang bayangkan je la. ^_^


Gimme Some Colours






































Hello kitty shirt
$25 - delias.com

Zipper skirt
$215 - reissonline.com

Zara bootie boots
$100 - zara.com

Zara bootie boots
$100 - zara.com

FLORIAN DENICOURT satchel bag
£325 - liberty.co.uk

Cuteberry flower jewelry
$20 - yesstyle.com

Bangles jewelry
$26 - fantasyjewelrybox.com

Chain jewelry
$40 - modcloth.com

Forzieri fringe scarve
$198 - forzieri.com

Pashmina scarve
bonanza.com

Lancome Cosmetics and Skin Care Official Site: Make up, Skincare,...
$27 - lancome-usa.com






Klik link bawah ni untuk ke Polyvore saya ^_^




5 menconteng:

rATU bIDADARI cHENTA said...

ninininonono...mejual ea..huhu..mahal lah dolar2

k.h.a.l.i.l.a said...

@rATU bIDADARI cHENTA

eh eh.... saya x jual la ratu. hehee... cume kalau kat polyvore tu, kalau nk shopping on9 boleh kut. tu la mahal kan.

Redbloodsnow said...

berkenan giler lah dgn zara boots tu..hehe

k.h.a.l.i.l.a said...

@Redbloodsnow
time kasih jenguk sini Zie ^_^. cantik kan. tapi mahal sesangat! huhu... kat Malaysia mb ade, tp kene cari la.

fadh leyanie said...

apa yang telah di mix and match kan mmg cantik+comel..harganya pun cantik :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...