Support Me Here ^_^

Sunday, November 13, 2011

BERAT! Siapa yang berat selama ni?

Assalamu'alaikum ~ Salam Sejahtera

Hai kau blog, dah lama tertanya-tanya, dah lama cuba menduga, dah lama cuba meneka. Apa yang buat kau lambat, apa yang buat kau selowww... Asyik tersangkut-sangkut bila scroll down. Penat buang itu, buang ini. Tambah itu, tolak ini. Habis semua iklan pergi delete. 

Rupa-rupanya... ini background punye pasal. Delete background elok pulak scroll baik-baik sampai bawah. Habis hilang semua pink butterfly. -_-". Tengok, kesian background jadi plain, sepi je takde butterfly tolong teman.



Paratha Kuciwa teman gini..... Dah la, nak pegi siap, Encik Omaq nak blanje makan. -_-".........................


p/s : Nak pegi makan kena hepy hepy..... ^_^

4 menconteng:

SiKecilMirmO said...

meh nk teman meh.. ehee.. ;)

k.h.a.l.i.l.a said...

@SiKecilMirmO

terharunya ada yg nk tolong teman.... huhuu.. meh2, jadi butterfly

fiQ'Ra said...

owhhh baru tau background boleh beratkan blog..

k.h.a.l.i.l.a said...

@fiQ'Ra

saye pun -_-". tpi ni dari pemerhatian sy la. sebelum buang background tu, mcm lmbat sikit nak scroll down. tp lepas buang, elok plak. tp x taw la kalau kat laptop sy je yg berat. huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...