Support Me Here ^_^

Tuesday, November 22, 2011

Contest Blog Simple But Awesome by Nurul Hanani




Hai semua  ^_^. Lately ni saya banyak join contest kan? Tak ada idea nak buat entry kut. Haha... tak pun banyak sangat masa cuti sebulan lebih ni sampai tak tau nak buat apa. Habis semua contest nak join. tapi contest by Hanani ni sangat simple dan awesome! Eh, dah sama dengan nama contest beliau. Huhuu..

Tak susah pun. Kalau nak tau apa syarat-syarat dari beliau yang sangat simple dan mudah tu, klik saja kat banner pink kat atas tu ok. Tak dinafikan, saya tertarik dengan hadiah yang beliau tawarkan untuk contest ni. Sangat-sangat comel! Especially bagi perempuan la. Lelaki saya tak pasti. Eh, boleh kut kalau korang nak hadiahkan untuk girlfie ke, adik perempuan ke, kakak perempuan ke, mak ke, kawan perempuan ke.

Hei..... kakak memang la perempuan! -_-"

Eh, nak tengok hadiahnya?
Klik SINI ^_^.

Hanani pesan tag rakan blogger. Tapi tak wajib. Jadi, saya tag sesiapa yang membaca entry ini ok ^_^.

Kalau nak join, jom join cepat cepat, jom join ramai ramai.
Closing date 13 Disember 2011


p/s : Sangat tertarik dengan hadiah 1st yang sangat comel tu ^_^

10 menconteng:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

gudluck dear =)

SoLy SoLicious said...

gud luck !!!


*kalo mng, adiah jgn lupe share..heee

k.h.a.l.i.l.a said...

@SoLy SoLicious

hehee... insyaAllah... time kasih. cuba nasib je ni ^_^

nurul diana said...

gud luck sistaaa :)

Lizzie Yasmin said...

pura - pura tak baca entry nie, sbb aku malas join contest.. hahaha

k.h.a.l.i.l.a said...

@nurul diana
time kasih diana ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Lizzie Yasmin
ahahaaa... xpa, xpa.. time kasih singgah sini. huhu

k.h.a.l.i.l.a said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid
time kasih Maera ^_^

RinsyaRyc said...

Gudluck lila.. tapi blog khalila memang simple & cantik.


<---blog sya terlebih simple. =_=

k.h.a.l.i.l.a said...

@RinsyaRyc
trime kasih rin ^_^. blog rin smart, entry2 semua menarik ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...