Support Me Here ^_^

Monday, November 14, 2011

Restoran Mamak Pun BEST Taw ^_^

Assalamu'alaikum ~ Salam Sejahtera

Hye semua ^_^ ! Semalam saya ada mention someone nak belanja makan kat SINI. Then, ni la dia beberapa gambar masa kat sana. Actually, plan Jumaat malam, lepas tu, tunda pulak Sabtu malam. Lastly, sesi makan-makan ni berlangsung petang semalam (Ahad). Mula-mula plan makan kat Old Town, tapi tukar pulak kat Restoran Mahbub. Lame sesangat tak makan kat mamak. Hehe... Best! Tapi mahal bagi saya yang biasa makan kat restoran biasa je. Ayam goreng seketul je dah RM6.90. Kalau pegi pasal malam, beli nasi kukus ayam berempah baru RM5.00 - RM5.50. Tapi dah Encik Omar nak belanja, layan je la kan. Hehe... Bukan selalu orang nak belanja. Sepatutnya ramai lagi. Tapi sebab masa tak mengizinkan bagi orang-orang lain, yang join cuma 10 orang je. I thought ada lagi beberapa orang perempuan join sekali, rupanya cuma saya dengan Ika je. Tapi takpelah, kami enjoy makan kat situ ^_^.

Dah habis makan baru nak ingat ade kamera dalam beg. Tah pape. Huhu...

Ika taknak lepaskan peluang pegi order air gelas besar punye, RootBeer Float. Shahfiq pun same, Chocolate Shake. Tukang cerita ni? Teh Ais je la. Hehe..
* pipi makin hari makin naik -_-"

Disebabkan Encik Omar offer nak order apa-apa lagi ke tak, kami tak lepaskan peluang order lagi. Banana Spit. Sedap! Padahal buat sendiri kat rumah pun boleh ni. ^_^

Encik Omar - baju putih. Terima kasih banyak-banyak Encik Omar ^_^.

Mase ni Encik Omar baru balik. Dia balik dulu, tapi kami lepak situ lagi. Yang 4 orang ni boleh pulak pegi ambil menu, check harga makanan. -_-"

Tuan Hafiz punye candid. Serius masa ni sejuk. Diorang kata, "Gambar ni macam isap sisha je." Haa?? Isap sisha camni ke??

Hasan...... sian die, Encik Omar dah balik baru dia sampai. Ada hal sebelum tu.

Tak paham...

Tak paham........ virus nganga berjangkit kut? Huhuu

Muke mesti nak pelik bila 2 orang ni bergabung -_-"

Here we are! Restoran Mahbub, Bangsar.

Here they are! Restoran Mahbub, Bangsar. Sedap boleh tahan la. Lagi sedap sebab orang belanja. Hehe.. Alhamdulillah, rezeki Allah bagi.


p/s : Sebelum ni selalu makan nasi beriani kat restoran mamak depan Maju Juction, KL, dekat dengan Sogo. Tapi lupa la nama restoran. Best jugak kat situ!

10 menconteng:

SoLy SoLicious said...

waahh...bestnye makan2 ramaii mcm tu

k.h.a.l.i.l.a said...

@SoLy SoLicious
uiii... memang best sangat. lame x lepak ramai2, gelak2 camtu ngan diorang. hehe ^_^

DanieL AdiE said...

Lama x mkn ramai2 mcmnie ngan member2..

Rtp Farra Arisha said...

makan beramai2 memang suatu yang sangat seronok :)

Ezy Chiaki said...

bestnye!

k.h.a.l.i.l.a said...

@DanieL AdiE

yeke? one day Adie buat la reunion dengan member2 lama. member tak lama pun boleh. best taw! ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Rtp Farra Arisha
betul tu Farra. happening sangat ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Ezy Chiaki

best sangat Ezy ^_^

.faris. said...

syok nye.! wahhh gambar mcm isap shisha. jommm isap.! hahaha :p

k.h.a.l.i.l.a said...

@.faris.
hahaa... xmo la. cam pelik je bende tu. Apit penah le tu. ahah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...