Support Me Here ^_^

Thursday, December 01, 2011

10 Days Picture - Day 1 : Your Facebook Profile Photo


Hai semua ^_^. Saya start 10 Days Picture challenges ni malam ni ok. Day 1, my facebook profile picture.



Gambar ni display picture FB saya sekarang. Masa ni awal semester, baru dapat elaun. Mentang-mentang poket tengah berkepuk, pegi makan Kenny Rogers. Bila poket slim, tak layan Kenny Rogers. Huhuu... Kenny Rogers mana? Kenny Rogers Times Square, jalan-jalan dengan Ain, Zati & Aisyah. Ni memang habit saya, kalau makan kat luar akan snap picture dulu sebelum makan. Kenangan kan. Sebelum makan tu hidangan makanan depan mata cantik lagi. Kalau dah mula makan, tak cantik dah. Tapi dalam sesetengah situasi, tak jadi jugak habit saya ni. Malu mungkin. Huhuu... 

Oh ya, satu lagi. Nampak tak tu air apa?  Boleh teka? Bukan bukan..... bukan Pepsi. Tu Ice Lemon Tea. Kalau yang rapat dengan saya macam Zati dah tau dah. Memang saya akan order Ice Lemon Tea tiap kali makan kat luar. Pergi makan kat Amjal (restoran paling dekat dengan hostel) pun order Teh 'O Ais Limau. tapi, kadang-kadang kalau bosan, order la lain. Hehee...


Saya - Ain (roomate) , Izzati - Aisyah (roomate)

Ok, tu je. Daaa... ^_^


*     *     *     *     *



IKLAN

Ada peluang nak menang BlackBerry dengan U Mobile !
Lenguh bila duduk depan laptop? Jom try Tiger Balm.

6 menconteng:

aReLaN said...

eh,sme la.ske amek gmbr mknn esp ble kt kedai yg xpernah mkn n menu yg dipilih pelik2 sket.huhu

RinsyaRyc said...

ehehe.. khalila cantik. ehehe

k.h.a.l.i.l.a said...

@aReLaN

hahaa... yeke? boleh la geng camni. betul2..... konon2 nak buat koleksi gmbar kenangan. kalau yang biasa2 takde sangat la nak snap gmbar. Huhu

k.h.a.l.i.l.a said...

@RinsyaRyc

awww <----- "w"
hehehee..... time kasih Rin. Biasa je. Rin pun cantik jugak. ^_^

Woofer Storm said...

patutlah mcm pena jumpa je kat TS..heheee gurau^^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Woofer Storm

hahaa... x mustahil. mane tau penah beratur kat KFC sebelah2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...