Support Me Here ^_^

Thursday, December 08, 2011

10 Days Pictures - Day 8 : Your Most Recent Photo of You


Hai semua ^_^. Day 8 untuk picture challenges ni. Kena letak gambar apa? Gambar latest diri sendiri. tak susah nak cari sebab kena letak gambar terbaru je. Last smiling depan kamera masa wedding Kak Dalila dan Abang Hanif 19 November lepas. Siap ingat tarikh lagi. Huhuu...



Yang ni dalam kereta on da way nak ke wedding. Cuba teka siapa yang snap gambar ni? Hehe... adik sepupu saya umur 3 tahun kalau tak salah. Sebab tu ada jari sesat kat gambar. Penat ajar jangan letak jari kat lens. Huhuu... ^_^






Ni suasana dalam dewan. Makcik bongsu saya (dia photographer sambilan) dan nenek saya. Masa hari tu dia dapat cucu menantu dua orang serentak. Eh, ada ke istilah cucu menantu. Cucu menantu ke menantu cucu? Haishh.... ape nih. 1st time pegi wedding dalam dewan. Selalu kenduri kat rumah-rumah je. Heheh... Mudah ke buat wedding kat dewan? Senang la sikit kut, tapi bayar lebih la kan nak sewa dewan semua. Tapi kalau wedding kat rumah lagi feel ^_^.


*     *     *     *     *



p/s : Unknown bakal imam, nanti nak buat wedding kat mana eh? ;P

p/s : Nak menang free salah satu daripada lebih 80++ hadiah dalam GA Nisa Kay? Klik SINI. ^_^


p/s : Oh ya.... cousin saya si Faris Afif ada join satu contest dan dia pertaruhkan gambar budak kecik comel ni. Kalau tak keberatan tolonglah LIKE gambar dia ye. Bukan paksaan. Hehe... Tapi kalau korang tolong, saya sangat-sangat berterima kasih ^_^. Saya preview sikit gambar budak kecik comel tu kat sini.



Tolong LIKE kalau sudi ye.
^_^

20 menconteng:

kim heeruul said...

malas nak join contest blogger pemes. hihi.

k.h.a.l.i.l.a said...

@kim heeruul
hahaa... cuba nasib je. kalau dapat, alhamdulillah. kalau tak, beli la sendiri. heheh

wak gelas said...

wak dah lama X join contest jugakkk... eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

Joe_Hans said...

pernah join contest2 nie.. tapi xpernah menang...hohohoh...

rATU bIDADARI cHENTA said...

wow besau ye kamera

k.h.a.l.i.l.a said...

@wak gelas
hehee... saje saje je wak ade mase free ni. time kasih dtg sini ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Joe_Hans
huhuu... mb blm ade rezeki. ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@rATU bIDADARI cHENTA
makcik sy fotografer smbilan. nak tanak mmg kene ade len beso cmtu. huhu

RinsyaRyc said...

dah like :') Khalila gud luck smua kontes ek.. memang salu menang pun die nih.. ehehe

Nurul ain said...

khalila buli budak 3 tahun heh.. ahaaaa... nice pic dear :)

Miss Nadya said...

mcm mn nk pkai shawl cm tu..cantik..hehe..lari topik..:)

p/s :: best x lagu tu??:)

k.h.a.l.i.l.a said...

@RinsyaRyc
time kasih rin ^_^. contest gmba budak kecik tu cousin yg join. sy tlg pomot je. heheh... ade rezeki dapat la.

k.h.a.l.i.l.a said...

@Nurul ain
hahaa... time kasih ain ^_^. x buli, die yg nak. huhuu... untung2 besa nnt jd fotografer. eceh ;)

k.h.a.l.i.l.a said...

@Miss Nadya
shawl cmtu? heheh... same je mcm org lain buat. cuma adjust sket2 je bagi kemas sikit. ^_^

IntaNBerliaN said...

pic ni cantik! :-)

k.h.a.l.i.l.a said...

@IntaNBerliaN
terima kasih intanberlian ^_^

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

aca pernah pi dua kali je majlis dalam dewan..mmg nampak lebih grand la.. tp ca suka wat kat kampung kot.nampak meriah.. :)

khalila said...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥
ha'a betul. memang grand. tp kat rumah lagi best kan ^_^

fhatiah sariaat said...

Eh eehh... I look cute la in the picture.. bwahahah... sengaja perasan :D

khalila said...

@fhatiah sariaat
hahaaa... bibik memang cute la. baru perasan ke???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...