Support Me Here ^_^

Saturday, December 03, 2011

10 Days Pictures - Day 3 : A photo of someone you love.


Hai semua ^_^. Mood dah ok. Tapi ada sikit-sikit tak ok. Maybe 4, 5 peratus lagi. Huhu... Saya masih dalam cabaran 10 hari 10 gambar dan hari ni hari ketiga. Yaaaa.... saya tau, dalam setengah jam lagi dah masuk hari keempat. Terlambat buat entry pasal challenges ni hari ni. Hehe.. 

A photo of someone you love. Kalau diberi pilihan, korang pilih sapa? Mesti orang yang korang pilih tu terlintas kat fikiran korang sekarang ni. LOVE. Jangan sekat love tu kepada GF / BF je tahu. Boleh jadi mak ayah, adik, abang, kakak, nenek, atuk, makcik, pakcik..... eh, nak senarai satu-satu bila entry ni nak siap. Huhuu... Ok lah. Saya dah buat pilihan dan pilihan saya sangat muktamad. Tak ada keraguan langsung. Saya pilih bukan dia, tapi mereka ^_^.



Teka siapa mereka.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Of course la mak ayah saya ^_^. 


p/s : Kadang kala kasih sayang tu tak terluah melalui kata-kata, tapi mampu difahami melalui perbuatan.


*     *     *     *     *

14 menconteng:

FarhanahAdzlan said...

yup..stuju dengan kata2 sis..xsemestinya sayang tu perlu diluahkan..
saya pon sayang parents saya..hehe=)

k.h.a.l.i.l.a said...

@FarhanahAdzlan
alhamdulillah... diorg sememangnya perlu disayangi. jasa diorg pada kita dh banyak sgt dh. x mampu nak balas. ;)

mia sha said...

gudluck yunk

kim heeruul said...

betul tu, kalau love je mesti bf/gf.
parent d'lupakan

L said...

hehe.. aku pom syg mak ayah aku. huhu

jom baca kejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

Yatie Musa said...

betul. org slalu lebihkan bf/gf sndri dr family. hehee. suwitnya mak ayah kamu. =)

syufaa said...

soooooooooooooooo sweet la.
^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@mia sha
time kasih mia ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@kim heeruul
heheh... tu la. kalau husband/wife lain cite la kan :)

k.h.a.l.i.l.a said...

@L

bagus la tu L. jgn sesekali lupakan diorg :)

k.h.a.l.i.l.a said...

@Yatie Musa
harap2 kita x jdi mcm tu la kan Yatie ^_^. hehe... time kasih

k.h.a.l.i.l.a said...

@syufaa
huhu.... tq syufa ^_^.... lame x nampak syufa. slalu nmpak kt fb je. hehe

ciK LyndaWawa said...

sya kunjung di sini jugak..=]

k.h.a.l.i.l.a said...

@ciK LyndaWawa
TQ wawa ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...