Support Me Here ^_^

Wednesday, December 07, 2011

10 Days Pictures - Day 7 : A Photo of You and Your Bestfriends


Hai semua ^_^. 10 Days Pictures challenges dah sampai hari ke 7. Dah cukup seminggu dah blog ni dilanda pictures challenges. Ada lagi baki 3 hari. Task hari ni, gambar saya bersama-sama bestfriends. Boleh kata 70% gambar dalam folder tu gambar dengan kawan-kawan. So, jom tengok.. Saya share gambar mereka-mereka yang selalu ada dengan saya. TAPI! Saya letak gambar perempuan je ok ^_^.



Gambar 1st tu, kawan-kawan kat hometown. Mula rapat masa Form 6. Zareda, Suraya, Faridah, Farhana dan saya ^_^. Ada sorang lagi sebenarnya.... Najwa. Tapi dah lama lost contact. Masing-masing ada yang tengah sambung belajar, ada yang dah grad (jeles), ada yang dah kerja. Waiting for this christmas. Eh eh.... bukan nak pegi celebrate christmas. No no.... time tu kan cuti. So, nak lepak sama-sama la ^_^.

Gambar 2nd tu pulak kawan-kawan bilik. Saya, Ain, Izzati dan Aisyah. Kenapa saya kata kawan-kawan bilik? Sebab masa semester satu kami duduk satu dorm. Semester dua pindah bilik untuk dua orang. Sejak semester dua sampai sekarang dah 6 semester kami duduk bilik bersebelahan. Hehee.. Pindah aras lain pun bilik mesti bersebelahan. Sekarang lagi senang sebab dah tak payah pindah bilik.

Gambar 3rd tu gambar the flower of my class. Cuba kira cukup tak 11 orang. Nasib baik cukup. Huhuu... Kadang-kadang ada je yang hilang bila nak tangkap gambar ramai-ramai. Classmate saya ada 23 orang, 12 lelaki dan 11 perempuan. Tapi dalam ramai-ramai 23 orang tu, saya sorang "paling kakak". Paham tak maksudnya? Yang lain semua adik-adik. Huhu... Tapi tu tak jadi masalah pun.

Bestfriends tak semestinya sentiasa happy. Kadang-kadang ada jugak berselisih faham, gaduh-gaduh manja. Tapi, semua tu boleh diatasi dan kadang-kadang menyebabkan ikatan persahabatan itu lebih kukuh sebab kita akan mengenali dan memahami sahabat kita itu dengan lebih dekat lagi. ^_^


*     *     *     *     *



p/s : We share together, sad and sorrow, laugh and happiness.... bestfriends...

p/s : Nak menang free salah satu daripada lebih 70++ hadiah dalam GA Nisa Kay? Klik SINI. ^_^


p/s : Oh ya.... cousin saya si Faris Afif ada join satu contest dan dia pertaruhkan gambar budak kecik comel ni. Kalau tak keberatan tolonglah LIKE gambar dia ye. Bukan paksaan. Hehe... Tapi kalau korang tolong, saya sangat-sangat berterima kasih ^_^. Saya preview sikit gambar budak kecik comel tu kat sini.



Tolong LIKE kalau sudi ye.
^_^

12 menconteng:

aReLaN said...

teringt kawan2 baek kt jpon dlu.blik msia sorg2 je.xde geng dh nk wat pape.waaaaaaa

MéuzAngelo™ XXIII said...

ramai gadis2 ni.. boleh la kenal2kan.. hehe

k.h.a.l.i.l.a said...

@aReLaN
huhuu... yeke arelan? xpe2, buat la reunion dgn member2 kat sini. hehe

k.h.a.l.i.l.a said...

@MéuzAngelo™ XXIII
huhu... kenallah diorang kalau nak :)

CekbOlat-bOlat said...

semua comel2.. tetambah yg last skali ! ouhhh.. cekbolat lgi comel =P

Juliet_iRa~" said...

comel2 semuanya..:)

bestkan kalo hang our ngan bff ni..hihi

k.h.a.l.i.l.a said...

@CekbOlat-bOlat
hahaa... kalau yg last skali tu, mmg comel sgt la. kite pun x mmpu nak lawan kecomelan die

k.h.a.l.i.l.a said...

@Juliet_iRa~"
best sangat! smpai hilang semua tensen kt dlm kepala. hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

kawan sejati paling best! kena hargai mereka =)

Nurul ain said...

comel2 je semua....

k.h.a.l.i.l.a said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid
betul tu Maera. ^_^

k.h.a.l.i.l.a said...

@Nurul ain
heheh... diorg memang comel ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...