Support Me Here ^_^

Monday, December 12, 2011

Entry Bergambar Hi-Tea SISPA ^_^


Hai semua ^_^. Entry sebelum ni saya ada bagi tau nak share beberapa gambar Hi-Tea Contest SISPA yang saya ambil dari blogger lain. Memang saya tak ada snap gambar masa hari tu. Dari mula event sampai habis, Amir Naufal yang banyak snap gambar. Jadi kebanyakan gambar yang saya share ni semua gambar-gambar dari dia. Ada satu gambar saya ambil dari sepupu saya Faris Afif. So, jom tengok ^_^.


Ni semua hadiah yang saya dapat. Angry Bird dan Hi-Tea oleh Daniel Adie, Ferrero Rocher oleh Abang Zizi dan nampak tak kad yang saya pegang tu? Daniel Adie buat sendiri tau. Hiasan kat kotak Ferrero Rocher tu pun dia yang buat. Rajin betul dia dengan pertolongan Hamizah, his sister ^_^.

3 dari 10 pemenang Top 10 Contest SISPA bersama Daniel Adie. Lagi 7 orang tak dapat hadir. Yang paling tinggi pakai baju purple tu yang dapat nombor 1. Dia la Fiq Fikri a.k.a Lelaki Geek. Hehee... mesti ramai dah kenal kan. Memang asal Melaka. Yang pakai baju biru tu  Aman Ibrahim. Dia pun sama macam saya, guru pelatih. Asal dari Pahang, belajar kat IPG Kampus Batu Rakit, Terengganu.

Hadiah-hadiah kami ^_^. Terima kasih sangat-sangat. Sapa nak bagi Ferrero Rocher banyak tu dengan Angry Bird free kan. Kalau Ferrero Rocher tu, yang tiga biji pun belum tentu saya beli, apatah lagi sekotak macam ni. Huhuu.... terasa sayang nak makan. Macam saya bagi tau tadi, kad yang ada gambar siput dengan hiasan kotak Ferrero Rocher tu, Daniel Aide yang buat sendiri. Katanya Hamizah tolong buka gam je. Hehee... 

Di sinilah tempat kejadian mengisi tangki perut masing-masing. Meja, sudu dan garfu menjadi saksi pertemuan saya dengan mereka semua ^_^.  Aman Ibrahim menyorok. Ayie Fikri dan Ijat Asni belum sampai lagi. Amir? Dia yang snap gambar ni. Tanpa dia, gambar ni tak ada. Hehe..

Jumpa dengan artis kita..... Qistina! Hehe... kelakar tau die ni. Asyik gelak je dengan dia. Sebelah dia Johan. Kasut die memang sangat super HOT!.

Individu-individu penting contest ni. ^_^. Sorang lagi Hizami Li, tapi tak dapat datang. Yang perempuan tu adik Daniel Adie. Sweet sangat ^_^.

Meeting ala-ala dalam taman. Hehee...

Haaa... yang ni baru ada muka Amir Naufal. Terima kasih Qistina yang tolong snap. Kalau tak, tak ada la muka Amir

Yang ni Ijat Asni dan Ayie Fikri. Ijat tu cikgu Biologi kalau tak salah saya lah. Ayie, blogger yang single lagi. Tu tagline blog die okeh. Hehe...

Meet my cousin, Faris Afif yang sudi teman saya pergi Hi-Tea ni. Yang tengah tu tak payah cakap la, ramai kenal dia dah. Daniel Adie yang sangat friendly. Thanx a lot to him ^_^. Saya pernah join Contest Blogger Idol. Saya letak Daniel Adie salah seorang daripada blogger idol saya dan dapat no 5 daripada 38 penyertaan kalau tak salah saya. Sorang lagi idol saya letak Nusrah. Thanx a lot to both of you ^_^. Dapat sebotol perfume tau! Siapa nak bagi free. Nanti hadiah dah sampai, saya update cerita okeh. ^_^


Sangat enjoy petang tu walaupun cuma sekejap luangkan masa. Best rasa hati (ewaahh) dapat jumpa korang semua termasuk Abang Zizi yang selama ni tau nama je. Walaupun first time jumpa, tapi semua orang sangat friendly.

CREDIT;
Picture : Amir Naufal / Faris Afif

Nak baca cerita Daniel Adie? Klik SINI
Nak baca cerita Amir Naufal? Klik SINI
Nak baca cerita Fiq Fikri? Klik SINI
Nak baca cerita Faris Afif? Klik SINI
Nak baca entry saya sebelum ni? Klik SINI
Yang lain, belum bercerita. Johan, tunggu sambungan cerita dia. Heheh
Johan dah update ^_^. Jom baca SINI.
Ayie Fikri pun dah update ^_^. Kat SINI.


p/s : Kebanyakan gambar kat blog diorang ada yang sama dan lebih kurang je sebab sumber gambar sama. Huhuu..

16 menconteng:

Fiq Fikri said...

huhuhu khalila tu la pasall rasa syg je nk makan cokelat tu..tapi malang nyeee sudah abiss ahaaha...:D
ctik edit huhu smart

DanieL AdiE said...

Entry yang sangat lengkap...

Bdw, tetap nak berterima kasih kat khalila sebab dari jauh datang.. Sgt2 terharu...

.cik yaya. said...

wahhh tahniah dear,=)

khalila said...

@Fiq Fikri

hahaaa.... nmpaknye memang betullah fiq makan banyak nih. hehe... tq..

khalila said...

@DanieL AdiE
entry ni taip malam tadi. tp ngantuk sgt, sambung pagi td. huhuu... sama2 Adie. BEST! ^_^

khalila said...

@.cik yaya.
time kasih yaya ^_^

zizidiazora said...

kalu rasa sayang nk makan chocolate tu meh sini pulang balik boleh tolong simpankan hahaha....

apa pun tahniah buat semua yang hadir pada hari tu. semuanya happykan...

Joe_Hans said...

khalila... entry anda sangat mantap! terus cuak nak coming dengan cerita basi Hencik Johan... wwwuuuuuuu

khalila said...

@zizidiazora
heheee... tinggal 4, 5 ketul je lagi abg zizi. time kasih abg zizi sponsor ferrari, eh... ferrero. hehe

khalila said...

@Joe_Hans
ahahaaa... jadi, entry johan kena mantap lagi! hehee... wairting ni ha.

ayie said...

hebat entry..gambar pon menarik..hehe..lain kali jumpa lagi yee..*muka segan*

khalila said...

@ayie
hehee... kenapa muka segan? thanx ayie. insyaAllah jumpa lagi :)

ijat_asni said...

alamak.
x update lagi la.
adeh~

khalila said...

@ijat_asni
huhuu... ape lagi. update skarg update skarg

Honey Kumicky said...

ila...honey da start nak jelez....

khalila said...

@Honey Kumicky
hehee... jgn la jeles honey ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...